This is Mika

05.02.2011 12:03 1min luku 0

Lähtökondis

81kg aamupaino.

Otettiin kondiskuva aamulla. Kroppa täysin tyhjänä ja paineeton. Hyvä katsoa nyt mistä lähteä liikkeelle ja mikä on lähtökunto, kun ensi viikolla saapuu nuo uudet lisäravinteet. Täytyy ottaa uusi kuva sitten kuukauden päästä, josko mitään muutosta ulkoisesti olisi tapahtunut?

Kovia treenejä vedetty ja esim jalat ottaneet hyvin osumaa. Tiukkoja kyykkyjä on tullut tehtyä aamulla vaikka olenkin huono treenaamaan aikaisin. Kovia perusliikkeitä 2-jakoisella ohjelmalla. Mukana mavet, leuanvedot, penkki, pystypunnerrus seisten, SJMV, yms. Tykkään tehdä noita perusliikkeitä, ei millään mukavuusalueella treenaamista. Aerobista olen tehnyt pari kertaa viikossa treenin jälkeen. Pitäisi varmaan lisätä sitä, jotta lähtisi toi rasva palamaan. Protskupainotteisesti olen pyrkinyt syömään. Hiilareita tullaan sitten pudottamaan kunhan tässä päästään vauhtiin.

Hyvä juttu muuten, että nykyään duuni on sen verran iisiä, että on energiaa sitten keskittyä koviin treeneihin. Raksalla repimiset ja huhkimiset huonoissa asennoissa ei ollut kehonrakennusmielessä kovinkaan optimaalista. Alaselkä jämähti usein jumiin ja se vaikutti epäsuotuisasti treeneihin. Mulla myös noi hauiksien kiinnityskohdat tulehtuu helposti ja pahimmillaan ei pysty kunnolla edes kättä koukistamaan, niin voimattomaksi ne menee.

Nyt kuiteski on suhteellisen terve ja kivuton olo. Aamuisin tietysti herää kaikenlaisiin kolotuksiin, mutta näin ylipäätänsä on ihan mukava fiilis, niin henkisesti kuin fyysisesti. 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.