This is Mika

31.05.2009 15:42 2min luku 0

Ringside seats!

Ilta jatkui sitten vauhdikkaasti. Safkojen jälkeen hypättiin taksiin ja suunnattiin Hartwall areenalle. Ringside-paikat odotti meitä ja matsit olivat juuri alkamassa.

matsissa3.jpg

Illan pääottelu oli peruttu jonkun sairausjutun takia, mutta muut matsit olivat ihan katsottavia. Viimeinen matsi Juho Tolppola vastaan Italian oma poika Giuseppe Lauri nostatti sitten tunteita yleisössä ja jopa Tolppolan iskäkin kävi ottamassa erän tuomaria vastaan. Kauhea meteli ja kalabaliikki siitä syntyi ja mukit lentelivät kehään kuin suuressa maailmassa konsanaan. Itse tosin olin sen verran nousukkaissa, että en oikein tajunnut mistä oli kyse ja hilpeänä seurasin kun muu yleisö mylvi. Mä huutelin välillä USA:ta ja elbow, elbow, under hook, under hook, mutta ei ne tajunnu…

Gaargh, pojat yrittää näyttää asiantuntevilta nyrkkeilyn ammattilaisilta.

matsissa2.jpg

Mika eläytyy väliajalla…

matsissa.jpg

Matsien jälkeen junalla stadiin ja tapasimme ystävämme Peten, joka hommas meidät jonon ohi Apolloon. Siellä sitten jatkui se tavanomainen meno, eli hilittyä small talkia viinilasin äärellä Rahmaninovin Etudes-Tableaux op.39 soidessa taustalla. …Yeah right.

Ei muuta kuin kiitos ja anteeksi kaikille… 😉

Edit.

Jutun aiheeseen sopii mainiosti Sirénin Miken parin viikon takainen kuva meikäläisestä. Kuva otettiin Fight Sportin mainoskuvauksissa. Tämä uusin mainos löytyy tulevasta FS:sta sekä uusimmasta Pro Bodysta. On aika hauska kuva tulossa sitten, varautukaa.

fighter.jpg

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.