This is Mika

01.12.2013 19:42 2min luku 20

Tie edessä

Moi

Sunnuntaijumpat tehty. Otettiin pari kuvaa rintatreenin päätteeksi:

tuplat90kg moust90kg

Massaa yritetään takoa koko ajan lisää. Ehkä vain mielikuvituksen varassa, mutta tuntuu, että kroppa reagoikin hieman tähän panostukseen. Syön tai yritän syödä niin paljon kuin mahdollista. Kalorit varmasti lähempänä 4000 kuin 3000 vaiken niitä laskekaan. Kehittymiseen tässä vaiheessa ja tällä tasolla vaaditaan paljon. Joka osa-alue on oltava kunnossa, myös oma mieli. Eli silloinnkin kun väsyttää tai masentaa, silloinkin on mentävä salille.

Tuo tie edessä siintää ja katse sinne on fokusoitava. Sulla pitää olla tavoitteita ja sun pitää lähteä niitä tavoittelemaan. Ilman tavoitteita saadaan aikaiseksi vain ylläpitävää jälkeä. Aseta itsellesi aina jokin tavoite, oli se sitten tiettyyn elopainoon pudottaminen tai kasvattaminen, tai tietyn tuloksen saavuttaminen. Rakenna oma palettisi kasaan, ravinto, lisäravinteet, treeni, riittävä lepo. Ota kalenterista jokin ajanjakso ja lähde sen puitteissa työstämään omaa tavoitettasi.

Mitä kovemmat ovat tavoitteet sitä hankalampaa sinne on pääseminen, mutta silloin jopa lähellekin pääsy on jo saavutus. Älä siis aliarvoi itseäsi koskaan ja aseta liian helppoja tavoitteita. Sellaiset eivät kannusta sinua tarpeeksi eikä työnnä sinua äärimmilleen. Sellaisella ei kehity.

***

Pitänee mainita, kun taannoin tuossa kerroin olleeni eräissä TV-sarjan kuvauksissa, että huomenna kyseisen sarjan nettiennakkossa näytetään 7. jakso, jossa meikäkin vierailee. 😀 Eli huomenna YleX.fissä #lovemillan 7. jakso Vihreä Hulkku. Käy tsiigaamassa. 😉

lovemillakuva

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.