This is Mika

25.12.2011 14:58 2min luku 17

Stream of thought! Totally!

TotallyDudeS! –>Meitsi Diggaa naisia, jotka diggaa pitää hyvää huolta ittestään! Yo! Jokuhan sano (varmaan joku sHovinist), et kaunis NAINEN ja älykkyys ei pysy samassa ruumiissa (body). WTF? Ei NiinKu pidä paikkaansa. Kyllä maailma on täynnä kauniita JA älykkäitä Naisia! Naiset ovat parhaita johtajiakin. Paljon parempia ku miehet, TOTALLY! Naisten ainoo ongelma on kateus! Jos sitä ei olis naisilla, ne johtais tätä universumia. <__>Naiset ei taida tajuta mikä valta niillä on…se on siellä!Hey Ladies! You Got It! Unleash the Power! 😀 Totally Dudettes!

KateusMustasukkaisuusVainoharhaEpäluuloSelkäänpuukotusJaJuoruilu!<–Noista eroon ja Gimmat Rulaa! JäbätOn sellasii, et Ne itkee himas, jos kaveri nappaa gimman nenän edestä. Ei Ne mee juoruileeScheisseeSteissille toisest Dudest, jos hävii sodan rakkaudessa. Äijät ei vaan jaksa Eikä viitti vaivautuu. Tietty jotkut jaksaa, mut ne ei olekaanDudeseja! Pitää niellä Tappio ja nostaa hattuu niille, jotka on champpioneit! Ei muuta ku uutta rapalaaJa FisuuNettiin! Meret on niit pullollaan! NOHardFiilingsANDsoON! 😀

AiNii, sit on niit, jotka ei sit saa niiNku koskaan mitää aikaseks… Neki on yleensä Dudeseja ennemminki ku Dudetteseja! WannaBE! Ne niiNku on NIIN wannabe this and that! Mut mitään ei tapahdu. No ei Helvata Tapahduggaa, jos himas nyhjöttää ja klikkaa hiiren oikeet Nappii illast toiseen! Ja sit Ne Kundit Jotka BOdaa, et sais Gimmaa ja sit ku ne saa ni sit Jää Bodaaminen. Sun täytyy Bodaa aina, se on LIFESTYLE! Ei se ole mikää aesthetic matter, jolla vaa leikitää elävää käyntikorttii. Sellane, et roppii JA nappii ja sit baanalle misuu bongaa. SÄ oot joko wholeTimeBodyMunk tai sit sä oot JerkWannaBeMunk. Se on osa sua ja SUN elämää, tai sit joku muu määrää mitä sä teet. Älä ole Niin altis ympäristölle, vaan rakennaOMA ympäristös (environment) ja shittii!! Sit ku sä oot: wholeTimeBodyMunk ja oot fine, silloin oot valmis ja saat kerätä hedelmää! TOTALLY! Se miltä sä näytät ei oO niin tärkee ku mitäSÄajattelet. Sen näkymisen pitää tulla sisältä: INSIDE! Sit sä näet mitä sul on: OUTSIDE! SnaijjaaksSÄ? Kun voi hyvin sisällä VOI hyvin ulkona. Ulkonäkökeskeisyys–>Ei siitä pääse eroon, se on kaikkialla, mut anna Ittelles mahis nähdä  mistä kukin on rakennettu.

Word Is Spoken!

 

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.