This is Mika

29.11.2010 23:50 3min luku 8

Solttupenavideoo

Helou! 🙂

Viikonloppuna olivat pakkiksen pikkujoulut ja tulihan siellä sitten myös piipahdettuakin. Baker’sissa eli baakelissa oli varattuna kabinetti ja kevyttä buffettia. Oliskohan ollut hieman alle 40 nuppia paikalla? Käytiin kuitenkin ennen miitinkiä istumassa alkuiltaa Seireenin Miken kotona ja kuunneltiin musiikkia samalla kun chillailtiin.

Mikellä on kovasti valkoista kotonaan.

Ja pakkohan sitä oli parit poset heittää, kun vanhasta tottumuksesta tuo refleksinomainen tapa nähdessäni Miken oudosti ilmenee.

Ilta tosiaan sujui ihan rattoisasti. Ei otettu mitään örmykännejä vaan ihan muutama sidukka seurassa meni.

Käytiin itse asiassa seuraavana päivänä, eli sunnuntaina treenaamassa salilla, joten ihan freeshi olo oli. Tehtiin solttupenaa ja hieman käsiä. Tuli napattua pari kuvaakin ja videoottia solttupenatreeneistä.

Penkissä oli sellainen extrapäivä, sillä olin jo alkuviikosta penkin tehnytkin. Painoi ehkä toissapäiväinen ojentajatreeni vielä, kun ei sitten irronnut 150 kiloa solttutyylillä edes ykköstä. Normisti sellainen kyllä tulee. Sain muuten ne neljä treeniä viime viikolla tehtyä vaikka epäilin, että kolmeen jää.

Tässä tuo penavideo oikein terävällä HD-kuvalla… 😉

Habaa teen välillä myös hammerina. Itse tykkään nostaa käsipainon rintaa kohti eli käännän tarkoituksella käden poikittain enkä pidä olkavartta kyljessä kiinni. Saan tuolla tavalla hallitun puristuksen, joka tuntuu niin hauiksessa kuin forkussa. Käsiä on joskus hyvä tehdä myös superina niin, että ensin sarja haukkareille ja heti perään sarja ojentajille. Pumppi on silloin tosi kova ja varmasti pakottaa lihaskalvot venymään.

Hammer curl!

Ai niin hei!

Fitnesstukulla on taas uusi kilpailu meneillään Facebookin sivuilla.

KILPAILU: VOITA TREENI JAY CUTLERIN KANSSA!
Osallistu kutsumalla ystäviäsi ”tykkäämään” Fitnesstukusta, ja kommentoimalla miksi juuri sinä haluat voittaa treenin Mr. Olympian kanssa, Ilmoita myös kuinka monta ystäviä olet kutsunut ”tykkäämään”. Kilpailu on voimassa 30.11.2010 saakka.

Aika kova palkinto! Nyt vaan kaikki osallistumaan!

Mitäs muuta?

Katteltiin tuossa vähän jo vanhahko elokuva The Jacket. Adrien Brody vetää tiukan roolin mielisairaalapotilaana, joka on itseasiassa tuomittu sinne aivan värin perustein. Aika painajaismainen leffa, mutta siis todella hyvä ja ovela.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.