This is Mika

01.08.2008 11:44 3min luku 6

Iloinen Blippo

okkomokko2.jpg

Moikka.

Alkuviikko on mennyt shoppaillen aurinkoisessa Helsingissä. Upeat ilmat todellakin ja mahtavaa istua terasseilla parilla olusella. Loppuviikosta on luvattu sateista, mutta luotan siihen, ettei säälaitos osaa ennustaa oikein. Eikä se haittaa vaikka vähän ripottelee, kyllä sieltä lisää aurinkoa tulee vielä yllin kyllin.

Kampin massiivinen ostoskeskus on kiva paikka käyskennellä. Sieltä löytyy jos jonkinmoista kauppaa ja putiikkia. Esimerkiksi Blippo. Sieltä löytyy yli 2000 tuotetta viimeisimmistä japanilaisista ja aasialaisista vaatteista, leluista, keräilytuotteista ja asusteista. Hassu kauppa jossa soitetaan hassua japanilaista musiikkia. Sanotaan näin, että Blippoon mennessä kaikki harmit ja suru katoaa, sillä siellä tulee yksinkertaisesti hyvä mieli. Japani on muutenkin ihan hassu maa, joten tuo kauppa vain vahvistaa sitä kulttuurikäsitystä mitä minulla on Japanista.

Blippossa aikamme käyskenneltyämme löysimme ihan kreisin paidan joka oli aivan pakko ostaa. Jos paidassa on ihastuttavan keltainen pupu söpöllä hymyllä ja alla lukee: Hey you make me throw up a little, ei sitä yksinkertaisesti voi ohittaa pelkällä hymähdyksellä taikka olankohautuksella. Ehkä meillä on hieman sairas huumori, mutta repeilimme sille siihen malliin, että se vain lähti mukaamme sieltä.

Olihan kaupassa paljon muutakin suloista ja söpöä, mutta eihän sitä nyt ihan kaikkea voi ostaa yhdellä kertaa. Tietysti noilla pehmoleluilla ja muilla kynillä, vihkoilla, paidoilla, laukuilla, julisteilla, CD-levyillä yms. on suhteellisen tyyris hinta, mutta toisaalta kyseisiä tuotteita ei taida muualta saadakaan. Esimerkkinä Totoro elokuvasta tutut mustapallerot maksoivat reilusti yli kymmenen euroa ja ihan sellainen miniminipieni pallero yli 7 euroa. Siltikin, taidan ehkä käydä ostamassa mustapalleron imukupilla jääkaapin oveeni?

Tässä tuo pupupaidan logo.

heypaita.jpg

Minä Blippossa halaamassa erästä Totoro elokuvan hahmoista.

blippossa.jpg

Blippo sijaitsee toisessa kerroksessa Kampin keskuksessa.
blippo.jpg

Tokioon olisi joskus upeaa päästä käymään. Siellä vasta olisikin nähtävää. Toki Japanissa on muutakin kaunista, mutta tuo vilinä olisi kerran elämässä koettava.

Tokyo by night.

news_tokyo.jpg

Wrong Sportista:

Saatiin numero kahdeksan valmiiksi ja wow, siitä tuli todella upea niin idealtaan kuin visuaalisuudeltaan. Mike teki kovasti töitä ja se kyllä näkyykin kuvassa.

fencing.jpg

Gazozin uusi mallisto on nyt online eli sinne vain valkkaamaan vaikka reenihousuja.

gazoz_888.jpggazoz_999.jpg

Ei muuta kuin salille ja sitten kiinalaiseen syämään riisiä ja kanaa!! Illalla ehkä terassioluet?… heh…

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.