This is Mika

13.02.2018 13:43 2min luku 1

Projekteja, poseerausta ja pelaamista

Moikka!

Proggiksia pukkaa

Työn touhussa taas paahdetaan pää kolmantena jalkana (mitä se muuten edes tarkoittaa?) Ei muka ole edes ehtinyt blogia päivittää kiireiltäni. Juupa juu. No ei, kyllähän tässä tosiaan kiirustakin on ilmassa. Uusi projekteja tulossa ja varsinkin yksi iso sellainen, josta tiedotetaan sitten myöhemmin. On muuten hauska kuvauskeikka tulossa tällä viikolla Miken kanssa. Torstaina käydään studiolla läiskimässä fotoja yhteen mageeseen kuvateemaan, mitä Mikellä on ollut työn alla nyt jo varmaan puolisen vuotta. Vihdoin saadaan siihen meikä kuvattua ja aikanaan sit kuvat uloskin.

Tästä sessiosta on muuten tulossa making of-videoo ja laitan vielä torstaina Twitch -kanavallani Q&A:t pystyyn, kun ollaan Miken kanssa liikenteessä matkaten kohti studioita. Ja jos et ehdi livelähetykseen mukaan, video on nähtävissä YouTubesta myöhemmin, joten no problemos amigos!

Poseerausta ja koreografiaa

Tänään pitkästä aikaa meen käymään Mayorsilla heittämässä jumpat, jonka jälkeen tulee pientä koreografian suunnittelua eräälle kevään kisoihin tähtäävälle spoudarille. Kivaa touhua moinen. Tykkään kovasti suunnitella noita ohjelmia ja katsoa poseerauksia kuntoon. Itselläni on tiettyä silmää tullut tuohon touhuun jo jonkin verran.  Aikanaan tuli kovasti tuota esiintymistä ja poseerausta itse opiskeltua ja imin paljon ajatuksia sekä näkemyksiä muilta alan osaajilta. Hommaan syntyy tietynlainen tatsi ajan kanssa.

Esiintyminen voi kuitenkin olla hyvin haastavaa ja jopa hankalaa, jos ei vielä oma silmä ole kehittynyt touhuun. Poseeraaminen on vaan niin äärimmäisen tärkeää tässä esiintymislajissa. Sitä pitää harjoitella paljon ja ymmärtää minkälainen tyyli sopii itselleen parhaiten. Parhaimmillaan esiintyminen ja poseeraaminen on sellaista, jolla pystytään taitavasti piilottaa heikkoudet ja korostaa vahvuuksia.


Tänään ilmestyy Kingdom Come: Deliverance!

TILAA KC: D TÄÄLTÄ!!

Täytyy vähän tsekata mistä tuohon peliin pääsisi fyysisesti käsiksi.  En yleensä lataile pelejä vaan joko tilaan tai ostan ne  fyysisinä peleinä. Näin niille on vielä jälleenmyyntiarvoakin. Tuohon peliin on muuten heti ladattavissa Day One Patch, joka on hulppeat 23GB:n kokoinen. Tämä päivitys kuulemma muokkaa peliä huomattavasti hienommaksi, nopeammaksi ja parantaa pelattavuutta.

Näyttää vähän siltä, että menee peli tilaukseen. Ei tunnu mistään kivijalkakaupasta peliä löytyvän, mitä nyt nettiä selailin. Prismoissa ei ole, muutamassa Gigantissa saattoi olla ja verkkokauppa.comikin antaa 0 kappaletta, kun vähän kurkin saatavuutta. Pelistä tulee takuuvarmasti sitten Gameplayta Nyyssis Pelaa!! -sarjaan, kunhan saan pelin käsiini!


Nyt on muuten aminohapot tarjouksessa!

Siellä on vaikka mitä herkkua tarjolla. Esimerkiksi Octane on vain 19,50€/purkki!! Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa Octane itsellesi, tai joku muu laadukas aminohapporavinne.

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.