This is Mika

10.02.2021 13:49 2min luku 0

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON OSA 5 - MENIKÖ PAINO JO ALLE 100KG?

Moi DYYDS!

Jääeen on pari viikkoa vierähtänyt edellisestä jaksosta sarjassa Toimitusjohtaja kuntoon. Tässä sarjassahan seurataan UKKO.fi laskutuspalvelun toimitusjohtaja, Ukko Kumpulaista, joka päätti startata elämänsä kovimman kuntoremontin. Aikasemmat jaksot löytyy täältä blogista sekä YouTubesta ja nyt ollaan päästy jo viidenteen osaan.

***

***

Viime kerralla Ukon paino pyöri himpun verran yli sadassa kilossa, eli käytännössä paino oli 100,5kg. Ennen olkapää- ja ojentajatreenejä saamme kuulla viimeisimmät uutiset, miten homma on edennyt kahden viikon osalta. Menikö nyt paino alle satasen, vai onko paino jopa noussut? Katso uusin jakso tuosta hieman alempaa!

Treenisysteemit ovat hieman muuttuneet edellisestä jaksosta, nimittäin pari viikkoa sitten siirryttiin 3-jakoisesta ohjelmasta 4-jakoiseen treeniohjelmaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Ukolle tuli yksi treenipäivä lisää viikkoon ja tätä kautta myös hieman kulutusta lisää. Muutenhan Ukolla on ollut cardiot ja tennis boostaamassa kalorikulutusta lihaskuntoharjoittelun lisäksi.

Kaloreita ei olla pudotettu vielä kertaakaan, jotka on alusta lähtien pyörineet 2600 kalorin tuntumassa. Niin kauan, kun homma menee eteenpäin, ei turhaan ole mitään syytä pudottaa kokonaiskaloreita. Säästetään se aina niin pitkälle, kuin pystytytään ja pudotetaan siinä kohtaa, kun sille on tarvetta.

Treeneistä

Tänään tehtiin siis olkapäät ja ojentajat. Mentiin volyymipainotteisella systeemillä, joka luonnollisesti tarkoitti erikoistekniikoita ja paljon toistoja. Ensimmäisenä tehtiin olkapäät ja tähän lihasryhmään hyökättiin triplasetin turvin. Arnoldpress, etuviparit sekä viparit sivuille. 4-5 sarjaa, 10+10+20 toistoa. Tämän lisäksi olankohautukset istuen 3-5 sarjaa, 10-20 toistoa.

Ojentajille myös triplasetti: Pushdown kahvalla, diamond pushup ja pushdown narulla. 3-5 sarjaa, 15+10+20. Sekä kickback 3-4 sarjaa, 10-20 toistoa.

Tauot käytännössä pysyi sopivan tiukkoina, sillä kun toinen teki omaa settiä, toiselle siunaantui tauko. Muutoin ei taukoja herunut, vaan mentiin reippaasti eteenpäin.

Muuta

Ukko on selvästi innostunut tästä uudesta ohjelmajaosta, joka on tullut 3-jakoisen tilalle. 4-jakoisessa pääsee selvästi enemmän yhden lihaksen kimppuun ja jalat jakautuvat kahteen osaan, etu- ja takareisiin. Itse olen huomannut, että hyvin moni treenaaja tykkää isompijakoisista ohjelmista, koska silloin pystyy keskittymään todella huolellisesti kuhunkin lihasryhmään.

Eipä tässä sitten muuta kuin katsomaan uutta jaksoa!Treeniapua omiin treeneihin?

Jos itselläsi heräsi mielenkiinto mun treeniohjelmiin, niin eipä muuta kuin tutustumaan niihin mun nettikaupan kautta. Tilaus tehdään simppelisti sähköpostilla. Laitat vain vapaamuotoisen tilauksen tyyliin: ”Moi, haluan ostaa sun 5-jakoisen KOLMEN KOMBON!” Pistän ohjeet laskun maksamiseen paluupostissa ja kun lasku saapuu sinulle UKKO.fi:n kautta, maksat sen pois ja minä lähetän sinulle ohjelmat sähköpostilla! Helppoa ja nopeaa!

Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa mun suositut treenipaketit sekä ravinto-ohjelmapaketit niin dieettiä kuin massan hankintaa varten!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.