This is Mika

30.09.2010 22:12 1min luku 2

Out of internet

Tsau!

Ja jos nyt kukaan ihmetteli missä päivitykset viipyy, niin olen ollut pois internetin maailmasta viime viikon lauantaista lähtien. Elisalla oli pieniä vaikeuksia tietoliikenteen kanssa ja yhteydet olivat poikki pääkaupunkiseudulla monen monta päivää. Tämän viikon tiistaina homman olisi pitänyt pelittää taas, mutta kas kas, minullapa ei netti toiminut. Tänään sain yhteyden takaisin, kun korjaaja puhelimen välityksellä osasi neuvoa miten alustaa modeemi udelleen, kun yhteys on ollut poikki pidemmän aikaa. Ihme ettei teknisessä tuessa osattu tällaista edes ehdottaa, kun soittelin sinne tiistaina, keskiviikkona ja torstaina?

Sain kuitenkin kompensaatiota Elisalta, kun soittelin vielä myöhemmin laskutuspuolelle ja kerroin mitä olin joutunut ”kärsimään”. Hyvä hyvä. Mutta en kyllä toivo vastaavanlaista katkosta enää ikinä.

Duunissa oli likainen peili…

likapeilikuva

Treenit jääneet vähille tällä viikolla. No excuse, ei vain ole ehtinyt. Korvataan ensi viikolla menetetyt treenit. Kohtahan on SM-kisat Finlandia talola ja meikäläisenkin näillä näkymin pitäisi olla Fitnesstukun osastolla patukkaa myymässä. 🙂 Sinne sitten kaikki moikkaamaan.

***

Näin Miken tänään Ruoholahdessa ja suunniteltiin uusia kujeita. Hyvä kuvausideakin syntyi samalla, kun oltiin syömässä burgeria.

Mike ikuisti syömingit: 😀

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.