This is Mika

19.04.2013 11:19 3min luku 87

*itun kitinää aina!

Se on kyl kumma, kirjoitan mä ihan mistä tahansa, niin aina eksyy yks kitisijä tänne inisemään ku vinkuintiaani. Tossa edellisessä päivityksessä laitoin offikuvaa ittestäni ja totesin, että verratessani itseäni kisakireeseen kuntoon, tunnen olevani läski. No eihän siinä mennyt kauaakaan, niin nimimerkillä Juhis tuli moralisoimaan: Vai että läski. Tosta vois joku todellisesta paino-ongelmasta kärsivä ottaa nokkiinsa tä?

Jep jep. 😀 Kukkahattu Juhis, jonka moraali ei anna myöden, kun paino-ongelmaton nimittelee itseään läskiksi, on nyt järkyttynyt. Eniten huvitti toi ”tä” tohon lauseen loppuun. Junttimainen lyhenne sanasta ”mitä”. Pelkkä kysymysmerkkikin olisi riittänyt, mutta ei. 😀

Nää kitisijät kitisee aina ihan kaikesta. Oli dösä myöhässä, joutu olemaan 4 minsaa ylitöissä, maito loppu jääkaapista, Nyyssölä haukku itseään läskiksi, naapuri osti uuden auton, serkku lähti karibialle eikä ottanu mua mukaan, Nyyssölä laittaa aina mainoksia blogiinsa jne….

kitisijä

Usein pohdin, miksi joku näkee niin paljon vaivaa ja käyttää energiaa tullakseen kitisemään toisille? Onko niin, että koko elämän itseisarvo on saada kitistä toisista ihmisistä? Onko käytännössä oma elämä niin käsittämättömän mielenkiinnotonta, että sitä ryhdytään elämään muiden kautta? Mutta miksi tuo kaikki negaatio? Tuskin moinen on missään mielessä rakentavaa? Itse pyrin positiivisuuden kautta hakemaan suunnat elämälle. Pieni itsetutkiskelu olisi varmaan paikallaan?

Toinen on varmaan kateus. Jos jollain menee hyvin, siitä ei voida olla vilpittömästi iloisia, vaan ajatellaan, että voi helvetti, miksi toi menestyy ja mä en. Voi sattuispa sille jotain siitä hyvästä että se on menestynyt enkä minä. Josta tullaankin seuraavaan eli vahingoniloon. Joku on skodassu naapurin uutta autoa, ihan oikein sille, mitäs meni ostamaan uuden auton. Muistan hyvin ku monet olivat niin vahingoniloisia, kun se Rytsölä menetti huonoilla sijoituksillaan miljoona omaisuutensa. Ihan oikein sille, mitäs tuhlasi rahansa. Miten niin? Kuka voi sanoa, että ihan oikein sille? Jos Rytsölä oli tienannut ihan duunia tekemällä omaisuutensa niin kuka sitä on niin synnitön, että voi mennä toista arvostelemaan? Jeesuskaan ei ole vielä tiettävästi laskeutunut takaisin maanpinnalle? Okei, tuskin itse Rytsöläkään on ollut mikään pyhimys (tuomittu 2008 velallisen epärehellisyydestä), mutta jokainen tekee itse omat ratkaisunsa elämässään ja kantaa vastuunsa. Ei meidän muiden tartte puuttua siihen.

Jaakko ja Lambo.

rytsölä

***

Tänään kuvataan uusi jakso gymlogia ja core-treenien kakkos osa. Nyt on hyviä liikkeitä tiedossa ja tiukkaa menoa. Olkaa kanavalla kun jakso paukahtaa tulille illan hämärtyessä. 😉

Nyt kuuntelussa Porcupine Tree:

Vielä näyttäis olevan Amino-Pro Essentialssia varastossa ja tarjouskin on yhä voimassa. Jos et ole tätä vielä ostanut niin käy nyt ihmeessä pikapikaa tilaamassa purkkisi pois, ettei naapuri ehdi sua ennen. Ja muista tietty mennä tukun sivuille bannerin kautta kuten aina ennenkin! 🙂 🙂 Totally dyyyyd!

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Hauskaa viikonloppua toivottaa Robin Hood!

robinhood.jpg

Kommentit (87)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.