This is Mika

17.03.2015 11:13 3min luku 26

Menestys ja näkyvyys

Heippa!
Tänään tuplajumpat salilla. Ensin olkapäitä ja iltapäivällä selkää. Bada BOOM! Paino on nyt alhaisimmillaan mitä koskaan. 86,7kg näytti vaaka aamulla.
 
Aamupose tyhjänä kuin valtion kassa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunnuntaina oli tankkauspäivä ja meni siinä oikein kivasti hiilaria jälleen, kuten edellisenäkin viikonloppuna. En laskenut määriä, mutta riittävästi sitä tuli. Melkein saa jopa väkisin ahtaa, että kans tulee sitä hiilaaria sinne kroppaan.
Kovin on ollut suosittu tuo Breaking the Muscle -video. Yli 10K katsojaa ihan muutamassa päivässä tullut. Hieno homma, että on jengiä kiinnostanut moinen pläjäys. Killen kanssa oli oikein mukavaa reenata ja mies on kaikin puolin rento ja jalat maassa -ihminen. Kaikkea muuta kuin streotyyppinen perus bodari.

Juteltiin siitäkin, että ajat ovat metkasti muuttuneet kehonrakennuksen piirissä, kun nykyisin ollaan huomattavasti aktiivisempia ja pidetään itsestä meteliä, kuin ennen vanhaan. Tietysti netti ja sosiaalinen media helpottaa asiaa, mutta on yhä paljon kisaajia, joista ei kuulu yhtään mitään ennen kuin kisalavalle astelevat. Ei kirjoiteta blogia, ei kerrota kuulumisia tahi laiteta kuntokuvia ihastetavaksi.
Nykypäivänä jos mielii saada sponsoreita tai ehkä jopa tienata elantonsa tällä hommalla, pitää olla näkyvillä. Sen on jo aika moni hoksannut. Näkyvyys on jopa parempi juttu kuin menestys. Tietysti menestynyt urheilija on uskottava ja moisella on varmasti paljon faneja sekä seuraajia. Mutta ilman näkyvyyttä ihmiset unohtavat. Näkyvyys yhdistettynä menestykseen on hyvä yhtälö.
mika-ja-kille16
Tässä lajissa, jossa ammattilaisuuskaan ei tee rikkaaksi, on pakko muilla keinoilla tienata. Monet kisaajat ovat Personal Trainereita, tai omistavat kuntosalin, toimivat hierojana tai fyssarina, jne. Yrittäjyys siis kisaamisen ohella on yksi varteenotettava keino menestyä. Laji maailmalla on tasoltaan liian kova, että siellä suomalainen voisi menestyä ja samalla tienata elantonsa. Edes huippu ammattilaiset eivät tienaa riittävästi, että voisivat täyspainoisesti treenata lajia. Usein sponsoridiilit tai muut kytkökset eri firmoihin tuovat sen lisärahan, että tämä täyspäiväinen treenaaminen on mahdollista. Moni myös uransa ohella toimii PT:nä.
Kehonrakennuksella on pitkät perinteet, mutta laji ei käytännössä ole koskaan Suomen kamaralla lyönyt itseään valtaväestön tietoisuuteen. Syykin on selvä. Laji on liian outo, eikä sitä ymmärretä, kuten hiihtoa tai jääkiekkoa. Monen mielestä ylisuuret lihakset muutenkin ovat ällöä katseltavaa.
Aktivoitumista on ollut siis ilo seurata. Vanhat jyrmytkin pukkaavat ulos videomateriaalia, kuten Heinosen Tommi jne. Ja mikä parasta, lajista kiinnostuneet saavat kysellä idoleiltaan blogeissa kyssäreitä, seurata dieettejä ja olla läsnä kisaajien arjessa. Ennen vanhaan selattiin vain vanhoja bodyalan lehtiä ja ihailtiin sitä kautta kisaajia ja pohdittiin mitä metodeja nuo käyttävät mihinkin lihasryhmään. Nykyisin sitä voi suoraan käydä kysymässä itse kisaajalta näitä asioita. On se vaan hieno homma.
Asiasta muistutukseen. Elikkä Octane tarjous yhä pelittää ja tavaraa on kuulemma vielä, eli käykäähän tilailemassa omanne pois. Bannerin kautta ja ohjeet löytyy TÄÄLTÄ!!
700x240_mika_octane_sept14

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.