This is Mika

06.07.2018 17:40 3min luku 0

Posehousuja ja Team M&M pelipäivä

Moikka kaikille!

Aamulla tuli vähän kokeiltua, miltä ne vanhat posehousut näyttää jalassa. En ole noita jalkaani laittanut sitten vuoden 2015 kisarupeaman jälkeen. Ihan hyvin tuntuivat istuvan eikä lähtenyt saumat ratkeilemaan. 😀  

Dieettiä ollaan tässä tapailtu syksyn SM-kisoja varten. Itse kisoihin en osallistu, vaan olen siellä guest poseeraajan roolissa. Vielä en ole aerobisia ottanut käyttöön vaan katsonut vain syömisten perään. Tuntuu kroppa tasaisesti kiristyvän näinkin, mutta saattanee olla ihan fiksua kohtapuoliin cardiotakin alkaa veivata. Yleensä teen treenin jälkeen sen 20-30 minuuttia crossaria ja se on toiminut ihan hyvin. Aluksi esim 3 kertaa viikkoon ja loppuvaiheessa sitten joka päivä.

Safkana menee yhä samat ravinnonlähteet: Kana, riisi, kananmuna, salaatti, tomaatti, kurkku, maitorahka, ananaspalat, banaani. Hyvin hyvin simppeliä ruokaa, mutta niin vaan sellainen toimii. Vain riisin määrä vaihtelee minulla noin 500 grammasta noin 300 grammaan. Eli kalorivaihtelut hiilarilähteistä on käytössä.

Team M&M pelipäivä!

Miken kanssa ollaan nyt sovittu pelipäivä. Elikkä ensi viikon tiistaina, klo 13-13:30 starttaa A Way Out-pelin co-operatiivinen pelisessio, jonka näet Twitch-kanavalla: www.twitch.tv/nyyssis

Ihan levotonta läppää tullaan heittämään siellä suorassa lähetyksessä. K18 sessio eniweis, eli lapset ei sovi tuohon pelisessioon mukaan. A Way Out on vissiin jonkin sortin vankilapakopeli, jossa kaksi kaverusta yrittää paeta vankilasta. Mike pelaa toista hahmoa ja minä toista. Yhdessä sitten yritetään toimia niin, että päästään vankilasta elävänä karkuun. En ole kyseistä peliä koskaan pelannut, enkä ole edes pelikuvaa nähnyt pelistä, joten mulle tämä A Way Out on aivan uusi tuttavuus.

Odotan kyllä innolla tuota pelipäivää. Se tulee olemaan todella hauska. Miken ja meikäläisen välinen kemia on jotenkin niin erikoinen, että saadaan aina aikaseksi jonkinlaista komiikkaa, vaikkei sitä edes yritettäisi. Suosittelen todellakin tulemaan striimiin mukaan, mutta jos et pääse tuohon aikaan messiin, niin ei hätää. Ainakin minulta tulee tuo striimi ulos Youtuben kanavalleni ihan jälkilähetyksenä, josta sen voi katsoa halutessaan.

Treeniohjelmakombo!!

Hei, tosi kivasti on tullut kyselyjä tuosta uudesta kolmen treeniohjelman kombopaketista! Ihan mahtavaa. Paketti on todellakin ihan huippu hyvä. Monipuolistaa treenejä hurjasti, kun voit halutessasi vaihtaa vaikka viikottain ohjelmaa. Paketissa on siis kolme 5-jakoista ihan koko kropan kattavaa ohjelmaa. Ensimmäinen on Heavy-ohjelma, eli voimapainotteinen treeniohjelma, jossa tehdään hyvin paljon kokonaisvaltaisia perusliikkeitä suorilla sarjoilla. Näin ollen siis voimaa! Toinen ohjelma lähestyy treenaamista hieman tuon Voimaohjelman ja Volyymiohjelman välimaastossa. Medium-ohjelma on tavallaan keskiraskas ohjelma, jossa tehdään jo enemmän sarjoja sekä toistoja, mutta kuitenkin mukana on myös kokonaisvaltaisia perusliikkeitä. Kolmas ohjelma on Volume-ohjelma, joka on korkean intensiteetin ohjelma. Tässä käytetään runsaasti erikositekniikoita ja tottakai sarjojen ja toistojen määrät ovat huomattavasti suuremmat, kuin aiemmissa. Tässä pyritään aktivoimaan lihasta juuri päinvastaisella tavalla, kuin voimaohjelmassa.

Kun käytössä on siis kolme täysin erilaista lähestymistapaa, saadaan treeneistä todella monipuolisia ja mielenkiintoisia. Into pysyy ihan eri tavalla yllä ja mikä parasta, tuloksia syntyy.

Aion rakentaa vielä muistakin treenijaoista vastaavanlaisia kokonaisuuksia, joten olkaahan kuulolla. Tämä ei jää tähän 5-jakoiseen komboon pelkästään. Mulla on pää täynnä ihan hullun hyviä ideoita, joita olen rakennellut vuosien saatossa. Nyt kun lähdin tähän PT toimintaan mukaan, niin mulla on suuri halu antaa teille käyttöön mun innovatiiviset metodit ja antaa mun osaaminen käyttöönne. Tällaisilla erikoisemmilla paketeilla on aina kysyntää, koska me treenaajat asutaan niin hajautetusti ympäri Suomea eikä jokaisen luo voi mennä neuvomaan ja opettamaan. Sähköposti toimii ja sitä kautta saadaan ohjelmat helposti jokaiselle halukkaalle.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.