This is Mika

01.10.2012 12:12 2min luku 16

Body ilmestyy tällä viikolla - Kannessa Mika Nyyssölä

Kukas muukaan? 😉

Overall 2012 -voittajana on oikein mukava hymyillä lehden kannessa.

Kannessa lukee Suomen suosituin Body-bloggaaja. Heh. Kaipa sitä sellainen body-bloggaaja sitten ollaan. Onhan tämä bloggaaminen kasvanut kaikkien Gymlogien ja Project 89:n myötä valtavan suureksi. Lukijoita (uniikkeja) kuukaudessa tällä haavaa yli 80 tuhatta. Käyntejä 300 tuhatta. Juttua piisaa ja treenivinkithän tunnetusti tekee kauppansa. Ravinnosta tulee Food Cornereita ja nyt tällä viikolla aloitamme uuden projektin, Team M&M Podcastit! Koko ajan suolletaan siis kaikenlaista jutskaa ulos Sirenin kanssa ja sitten niitä voikin lukea niin pakkikselta kuin täältä blogistani!

Isoin projektihan tässä tällä hetkelläkin on meneillään eli tietty: Quest for Pro Card. Se vaati aikaa ja pitkäjänteisyyttä, mutta sen lupaan teille lukijoille, että kaikkeni tulen tekemään jotta voisin saada ammattilaiskortin joskus tulevaisuudessa!

Body-lehdessä on myös exclusiivinen 8-sivuinen haastis meikäläisestä joka tehtiin melko pian kisojen jälkeen. Kuvat ovat huikeat siinä, saatte huomata! Tässä sneak previkkaa:

Ja tottakai mikä parasta, kisaraportti on tottakai lehdessä mukana. Tämä on mielestäni se herkullisin osio, jossa KP ruotii, rankaisee  ja kovin sanoin kuittailee niille, jotka eivät tuoneet parastaan lavalle! 😉 tiedossa siis karua totuutta! Varokaa!!! Tästä nimittäin puhtaan vielä! LOL!! 😀

Eli ei muuta kuin odotelkaa postiluukusta putoavaa Bodyä tai loppuviikosta käykää tsekkaamasta lehtipisteen hyllyjä! Siellä pitäisi komistella eräs tuttuakin tutumpi, meidän Mika! 🙂

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.