This is Mika

28.02.2011 13:23 2min luku 4

Pikku poimintoja Fitnesstukun sivuilta

Moi!

Nyt sitten proteiinit tukusta! Laadukasta ja hyvänmakuista proteiinia tarvitaan aina lihasten rakentamista varten. Syötkö SINÄ tarpeeksi proteiinia, jotta lihaksesi kasvaisivat? Osta Triple-Pro Star Nutritionilta ja kehity. Muista, että ravinnon osuus tuloshakuisessa treenaamisessa on vähintään yhtä tärkeää kuin itse treenaaminen!!

Triple-Pro 85 koostuu ensiluokkaisista proteiinilähteistä; 50% heraproteiini-isolaatista, 25% maitoproteiinista, 25% muna-albumiinista, peptidiin sidotusta glutamiinista. Triple-Pro 85 lisää elimistössä välittömästi amnihoppojen määrää ja on pitkävaikuutteinen sen  sisältämien proteiiniosien hitaan imeytymisen johdosta. Triple-Pro 85:n aminohappoprofiili on ylivoimainen.

Toinen huippu juttu tulee tässä:

Sieltä ensimmäisenä poimin ihan parhaat tuotteet joita tarvitaan lihasten kasvattamiseen.

Gluta-Lyn 1500


Norm. 21,90 nyt 19,70

Aminohappo L-glutamiini on tärkeä aine lihasten rakennuksessa ja elimistön solujen palautumisessa. Kehon lihakset käyttävät suuria määriä L-glutamiinia päivittäin lihasten rakentamiseen ja kuluneen kudoksen korjaamiseen.  Kun veren L-glutamiinitasot laskevat, rakentamisprossessi pysähtyy ja tämän takia on tärkeää ylläpitää kehon glutamiinitasoja.

Sci-Fitin Gluta-Lyn 1500 koostuu ainutlaatuisesta pH-puskuroidusta glutamiinista, joka imeytyy erittäin nopeasti ja varustaa lihaksia tarvittavalla rakennusmateriaalilla.

Beta Alanine 2000


Norm. 33,20 nyt vain 19,70

Beta-Alaniini 2000 lisää suorituskykyä ja pystyt treenaamaan kovemmin ja pidempään ilman että lihakset väsyvät.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.