This is Mika

04.10.2013 19:07 2min luku 45

Perjantain pärinät!

Tervehdys!

Se näyttäis olevan perjantai. Saanen muistuttaa, että vielä on huippuhyvä tarjous Octanesta voimassa. Viikonloppu aikaa hyödyntää tämä diili. Octane on erittäin tehokas ja toimiva treenin aikana nautittava tehonlisääjä.

Klikkaa siis banneria ja käy tilaamassa itsellesi Octane!

octane_tarjous

Whey-80 on erittäin hyvä herproteiinikonsentraatti, jossa ehkä paras hinta-laatusuhde mitä proteiineista löytyy. Star Nutritionin Whey-80 sarjassa on huikea määrä eri makuja ja nyt sinulla on tilaisuus ostaa 4 eri makua yhden kilon pusseissa tarjoushintaan, 62,90e.

Eli siitä vaan miksailemaan omat sekoitukset!

whey_80

Tukulla on paljon muitakin huipputarjouksia, joten ei muuta ku bannerin kautta sivuille ja tutkailemaan tuotteita!

***

Piru vieköön, ei ole yhtään ehtinyt pelailla GTA:ta koko viikkoon. Kaikenlaista muuta säätöä on ollut meneillään, treeniä ja duunia, joten pelit on paitsiossa. Aikaa olis kyllä kiva saada enemmän. Esim vuorokausi vois hyvin olla 25 tai 26 tuntinen. Harmi vaan että 24 tunnin rytmillä mennään. Noh, 27. päivä tätä kuuta muistaakseni siirrytään takaisin talviaikaan. Siinä saadaan sitten yksi tunti lisää .

Onko kukaan vielä testannut sitä meikäläisen Tomsku-sibla-chili-munakasta? Se on niin törkeen hyvänmakuinen proteiinipommi, että siihen jää koukkuun. Tästä resepti!

Tytsy kävi ostelemassa meikälle vähän lisää chilejä niin saa sitten maustaa munakkaita ja muita sapuskoja. Tollanen nagamorich antaa kieltämättä melkoista potkua safkaan ku safkaan.

chili

Chilillä on kuulemma sanottu olevan jos jonkinmoista terveyttä edistävää vaikutusta. Sitä syömällä kalorit palaa tehokkaammin. Chiliä syömällä vähenee riskit sairastua vatsa- ja suolistosyöville. Sydän- ja verisuonitauditkin katoaa kun popsii chilejä. Ruuansulatus paranee jne.

Jotain juttuu chilien terveysvaikutteista lontooksi.

Meikällä se kyllä pistää ainakin pakin niin totaalisen sekaisin, että voi niitä varpusressukoita, jotka lentelevät seuraavana päivänä pitkin pöntön posliinia. Eikä ne kyyneleet ole mitään onnen tai ilon kyyneleitä, jotka poskia pitkin vuolaasti virtaavat istuessani saniteettitiloissa. Mutta siltikin sitä pitää vain uudestaan ja uudestaan mennä lyömään lisää chiliä pataan.

Pistetääs tähän loppuun viikonlopun kunniaksi vähän hyvää musaa Justicelta. Levyn nimi on  † , ja biisi Genesis.

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.