This is Mika

23.09.2012 19:05 3min luku 66

Tyyliohjeita - Vinkkejä kasvavalle bodarille! (sis. huumoria)

Hellou!

Tipsejä miten tulee viikonloppuisin valloittaa ravintola, naiset ja henkilökunta! Anna paras mahdollinen kuva itsestäsi ja nostetaan bodarin maine takaisin sinne missä se oli 70-luvulla Ahnuldin aikakaudella!

Nykyisinhän ”bodari” sananakin on jo hieman negatiivissävytteinen. Muutamat hörhöt, jotka ovat hieman käyneet salilla pilaavat muiden bodimunkkien maineen riehuessaan ravintoloissa ja törppöillessään niin naisille kuin ravintolan henkilökuntaa kohtaan. Yksi omena pilaa koko korin kuten sanonta käy, mutta  nyt annan vähän tyylivinkkejä miten puhdistetaan sboudarien maine!

Pukeutuminen:

Tummat kengät, Gaspin siistit housut ja paita luo urheilullisen vaikutelman ja antaa steitmenttiä, että käyn salilla, huolehdin ulkonäöstäni ja olen siisti tyyppi!

Housut esim Gasp, division pant:

Yleisön pyynnöstä lisätään vielä toiset pökät, Gazoz 8045:

 

Paita esim, Gaspin Max street tee, wash grey: 

Korut:

Toiset naiset tykkää, että miehillä on massiivisia koruja. Toiset taas eivät. Käytä koruja maltillisesti, ketjua saa löytyä mutta neljä samassa kaulassa on liikaa. Kello on steitmentti. Nykyisin näkee enää harvoin jengillä kelloja kädessä. Kello voi yhtälailla toimia myös koruna kuin aikarautana. IWC tai Patekki voi olla merkki, että joko faijalla on rahaa tai sit firmalla menee hyvin.

 

Aistit:

Älä haise hielle!

Käytä sopivan pehmeitä tuoksuja, hieman makeuttakin saa olla. Naiset tykkäävät, kun mies käyttää hajuvettä kohtuudella. Hajuveden tulee tuoksua vain, kun nainen tuo kasvonsa miehen lähelle. Kilometrin päähän haiseva tuoksu ajaa naiset pois luotasi! Tarkoitus ei ole upottaa päätä hajuvesiämpäriin vaan suihkauttaa sitä niskaan, kaulalle ja ehkä paidan kaulukseen…

Käytä esim Diorin Homme Intenseä, se on upea tuoksu ja pesää tulee!

Käytöstavat!

Hymyile, ole kohtelias ja vältä yyberkännejä. Ravintolaan mennessä ole kohtelias ovimiehelle ja tervehdi häntä. Muista myös poistuessasi ravintolasta antaa ovimiehelle tippiä (väh. 10 euroa).

Tiskillä älä koskaan napsuttele sormia tai vislaile saadaksesi nopeampaa palvelua. Näin toimiessasi itseasiassa baarimikot eivät edes noteeraa sinua. Jos liikut naisseurassa, pistä naisesi tilaamaan (itse tietenkin maksat) niin juomat tulevat nopeammin. Baarimikot jostain syystä tarjoilevat naisille hanakammin kuin miehille.

 Naisten iskeminen:

Siinä vasta on asia jossa niin taito kuin tuuri kulkevat käsi kädessä. Naista on ihan turha iskeä kauheessa umpituubassa, siinä unohtuvat käytöstavat ja nokkela sanailu. Naiset tykkäävät, että heitä ei liikaa hiillosteta mutta huomiota saa antaa, maltillisesti ilman ylilyöntejä.

Katsoa saa muttei koskea. Ei ainakaan ilman lupaa. Älä siis lääpi, purista perseestä tai tuijota kaula-aukkoa moukkamaisesti. Korrekti käytös ja pieni vihjaileva sanailu on huomattavasti tehokkaampaa kuin öykkärimäinen, suora ehdottelu.

Naisille siis avaat ovet, tarjoat drinkit, pidät huolen, että saavat taksin ja pääsevät turvallisesti kotiin, mutta jos naiselta ei irtoa jatkoseuraa illan jälkeen niin tyydy nöyrästi osaasi. Ainahan voit puhelinnumerosi antaa typylle niin vastuu on hänellä sen jälkeen tapaatteko vielä.

Summa summarum:

 • Pukeudu siististi
 • Tuoksu hyvälle
 • Ole kohtelias
 • Anna tippiä ovimiehelle
 • Älä napsuttele sormia baaritiskillä tai komenna baarimikkoa
 • Älä lääpi naisia tai muutenkaan käyttäydy naisia kohtaan moukkamaisesti
 • Älä naura liian kovaäänisesti
 • Älä juovu liikaa
 • Älä oksenna
 • Tarjoa naisille (ja jos näet Nyyssölän, sille myös)
 • Avaa ovet naisille
 • Kanna kauppakassit kotiin
 • Koskettele naista vasta kun olet saanut luvan siihen
 • Ole fiksu sanoissasi, mutta älä yritä liikaa
 • Älä esitä jotain mitä et oikeasti ole, naiset saavat sen kyllä selville…

 

Kommentit (66)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.