This is Mika

28.03.2017 13:12 3min luku 7

Pannaanko Supermassaa halvalla?

Moi!

No perhana, pannaan vaan! Halvalla lähtee tällä kertaa ja kyseessähän on siis Supermass Nutrionin tuotteet, jotka lähtee eksklusiivisesti edukkaaseen hintaan vain ja ainoastaan minun blogini kautta teille rakkaat lukijat!

Eli homma etenee tutulla kaavalla. Klikkaa tuota banneria alla ja pääset tukun sivuille suoraan Supermassan tuotevalikoimaan. Valitse mieluisat tuotteet ja mene kassalle. Kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: MIKASNAP17  ja saat -15% alennusta! BOOM! 😀

Tämä tarjous on voimassa kuun loppuun 31.3 klo 23:59 asti. JEE! 😀

***

Game Corner!

Eilen tuli pelattua toisen kerran uuden uutta Mass Effect Andromedaa. Tällä hetkellä olen melkoisen ristiriitaisissa tunnelmissa. Pelissä on paljon kaikenlaista hienoa, mutta on tuossa paljon ärsyttäviäkin asioita.

Grafiikka on todella hienon näköistä. Pelin tarina etenee elokuvamaisesti ja on mukaansatempaava kaikin puolin. Hahmon luominen oli hauskaa, kuten aina RPG:ssä tuppaa olemaan. Kustomoidut kasvot ovat paljon esillä dialogeissa ja tuntuu, että oma hahmo todellakin on herännyt hienosti eloon. NPC:t vaikuttavat mielenkiintoisilta ja sci-fi teema on erittäin vakuuttava pelissä.

En ole ennen Andromedaa pelannut aikaisempia Mass Effectejä, joten en suoranaisesti tiedä miten paljon missaan keskusteluista juttuja, jos/kun pelissä esim mainitaan jotain aikaisemmasta historiasta tms. Hyvin tuohon on silti päässyt sisään ja maailma on uskottava.

Konsolilla pelaaminen ja tähtääminen on haasteellista. Välillä tuntuu jopa liian haasteelliselta ja moinen hieman kyllä syö pelifiilistä. Tulee auttamatta voimaton fiilis, kun vieressä ampuvaa vihollista ei saa paniikissa tähtäimeen ja samalla menettää jo suuntavaistonkin. Ei auta edes jet packilla randomi hyppiminen ja epätoivoinen pakeneminen tulen alta, kun energiat hupenevat jo sellaista vauhtia, että kuolema tulee väistämättäkin sekunneissa. Ehdottomasti pelikonsoleille olisi tarvittu Fallout-tyylistä VATS-hidastusta, jossa voisi valita kohteet, joita ampua sitten action pointseilla tai jotain vastaavaa. Nyt reaaliaikainen räiskintä on kieltämättä tehty konsoilohjaimille vaikeaksi. Itse olen sairaan huono näissä.

Toinen erittäin idioottimainen asia on pelin tallennuksen puuttuminen kesken päätehtävien. Peli tallentaa aika-ajoin peliä, jos pelaaja on edennyt tietyn matkaa tai tietyn pisteen yli. Välillä joutuu kuitenkin palaamaan melkoisen kauas pelissä, jos sattuu kuolemaan ”väärässä kohtaa”. Miksi ihmeessä näin? En voi ymmärtää, miksei pelaaja saa tallentaa peliä juuri sellaiseen tilanteeseen kuin haluaa? Nytkin olen jämähtänyt jonnekin maan alle luolastoon, jossa vihamieliset robotit parveilevat ja kuolema on jälleen hiuskarvan varassa. Kiva sitten aloittaa sadatta kertaa ”kilsan” päästä peli uudelleen ennen kuin pääsee sinne asti jossa todennäköisesti tulen jälleen kuolemaan… Ja tuntuu, että mesta vaan jatkuu ja jatkuu yhä syvemmälle ja syvemmälle maan uumeniin.

Muuten peli on kyllä koukuttava ja tarina sekä koko pelin teema on fantastisen kaunis. Olen yhä vielä melkoisen alussa enkä ole edes onnistunut avaamaan kaikkia ominaisuuksia pelissä. Uskoisin, että kunhan peliin pääsee kunnolla sisään, se on palkitsevaa ja ehkä tuo taistelukin helpottuu ja oppii taktikoimaan paremmin. Näin alussa sitä vain kokee herkästi turhautumista, kun ei aivan vielä hallitse peliä eikä taistelusysteemiä.

Peli on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Arvosana: 8/10 helposti!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.