This is Mika

07.08.2010 22:20 1min luku 5

Jääpaloja kiitos

Termos!

Hitsin pujut. Olen yrittänyt metsästää itselleni jääpalakonetta. 🙂 Okei, se on kaiketi turhinpia vekottimia maailmassa, kun jääpalathan syntyvät pakastimessakin ihan ilmaiseksi. Siitä huolimatta olisi kauhea himo jääpalakoneeseen, sellaiseen pöytämalliin johon lisätään vesi manuaalisesti ja annetaan koneen hoitaa loput. En millään jaksaisi väännellä niiden jääpalamuottien kanssa ja pakastinkin on aina niin umpitäynnä tavaraa, ettei sinne mahdu millään sellaisia kapistuksia.

Gigantissa olisi ollut moinen jääkuutiovärkki, mutta toista kuukautta jo on ollut loppu varastosta. Tuleekohan koskaan enää lisää? 🙁

Mytra jääpalakone ZB12C

Onko kellään kokemuksia tuommoisesta? Amazonilla olisi myytävänä vastaavia kojeita eri merkeillä, mutta en ole uskaltanut tilata sieltä, koska en tiedä tuleeko tuotteet varmuudella kotiin ja vielä ehjänä? Meneekö rahat sen siliän tien, kun luotolla maksaa?

No joo, kyllä näin helteisellä kesällä on varmasti mennyt ilmastointilaitteita ja tuulettimia hyvin kaupaksi. Varmaan nämä helteet on saanut meikäläisenkin pään sekaisin, jotta tuollaisia turhuuksia himoitsen…?

Eka työviikko takana ja perjantainakin tuli tiukka 10 tuntinen päivä kiskaistua. Kyllä hommia saa paiskoa ainakin tällä hetkellä enemmän kuin jaksaisi.

Leffoja taas tullut tsekattua:

Hot tub time machine on poskettoman hauska raina, jossa poreamme toimii aikakoneena.Loistavilla näyttelijöillä varustettu leffa on niin kreisi ja hyvä, että suosittelen kaikille kreisihuumorin ystäville.

Toinen pätkä oli nimeltään Cypher. Vincenzo Natalin (ohj. mm. Splice) ohjaama leffa vuodelta 2002 on jäänyt meikäläiseltä täysin väliin. Ehkä hieman turhan pienellä budjetilla tehty elokuva kuitenkin pitää suhteellisen hyvin otteessaan ja on pirteän yllätyksellinen. Katsottava leffa.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.