This is Mika

18.07.2015 08:42 1min luku 24

Ihan beisikkii

Moro!
Jaa, jaa. Lauantaiaamu. Safkat pannulla. Muki teetä hautuu tuossa pöydällä nenän edessä ja riisit porisee keittimessä sivupöydällä. Eli ihan beisikkii menoo. Kohta saa ruokaa, mutta ennen sitä laittelenpa tässä pikku blogipäivitystä teidän iloksi ja aamun piristykseksi.
Paino tullut muutaman kilon alas niistä 84-85 lukemista. Nyt 81,8kg aamupaino ja yö tuli nukuttuakin ihan suht hyvin. Meikällä kun tuo aineenvaihdunta kiihtyy aina dieetillä, niin se aiheuttaa yölläkin muutamat extra käynnit vessassa. Sinänsä huono homma, kun unet ovat tällöin vähän katkonaisempia.
Tässä aamun kuntoa
11742739_10205734500816200_1130744030027977437_n
Alonalta olikin jo ilmestynyt teaseri tulevasta haastattelusta. Pistetään tännekin se näkyviin.

Tänään sitten rintapäivä salilla ja tietty ihanaakin ihanampi aerobinen siihen päälle. Ei siinä auta ku lyödä kuulokkeet korville ja musat täysille. Kiukulla eteenpäin pusketaan, ku mummo lumessa. Ei tässä mitään saaha ilmaiseksi ja jokaisen gramman eteen on tehtävä töitä hullun lailla. Oltiin sitten dieetillä tai bulkilla, niin aina niiden tulosten eteen on revittävä verta ja kyyneleitä.
Itelläni tää on kulkenut mukana elämässä ja olenkin aina todennut treenaamisen olevan enemmänkin elämäntapa kuin harrastus. Tietty kun hommaan lisättiin kilpaileminen, niin tää elämäntapa on tuntunut jokseenkin myös duunilta, mutta mitään en vaihtaisi vieläkään pois.
BOOM! DYYDS! Pitäkää lippu korkealla ja käykää veivaamassa oikein herkulliset jumpat!

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.