This is Mika

09.02.2011 11:30 2min luku 1

Yates on täällä

Dorian Yatesin tuotteet ovat tulleet Fitnesstukun valikoimaan!

Katselin läpi noita tuotteita, eikä siellä nyt mitään maailmaa mullistavaa kuitenkaan ollut. Miten nyt proteiini voi olla sen ihmeellisempää kuin toinen vastaava? Kokeiluun tosin menee heti ensi kuussa tuo rasvanpolttaja, tehobuusteri DY Nutrition CRXCUT (ovh: 36.90):

Mielenkiintoista nähdä miten potkii tuo aine, kun tässä sellaisella ”semi”dieetillä ollaan. Tai tarkoitus on siis kesäksi leikata hieman rasvoja ja keventää massaa. Kovaa toki treenataan.

Eilen esimerkiksi tehtiin asiakkaan kanssa tiukka jalkatreeni. Tarkoituksena oli pistää asiakas konttaamaan, kovan treenin vaikutuksesta, mutta kävikin niin, että itselläni petti kunto ja treenien lopuksi sitten tutustuttiin taas wc-pönttöön. Huvittavaa, mutta totta. Toisaalta, pidän kyllä aivan helvetisti tuollaisista kovista treeneistä, joissa joutuu antamaan kaikkensa. Se euforian tunne kotona treenien jälkeen on mahtava.

Ensi viikolla olisi ideana käydä Miken kanssa kuvaamassa uusi kuva vanhaan, mutta niin hauskaan Wannabe Heroesiin. Jos Mike saa uuden Nikoninsa ajallaan niin todennäköisesti jo maanantaina käydään maikkarilla ja studioilla kuvaamassa setti. Siitä tulee hulvaton. 🙂

Kuvat sitten laitetaan heti tännekin näkyville kun saadaan valmiiksi.

Törmäsin netissä vanhaan Tom Platzin kuvaan, jossa hän rennosti kävelee pitkin rantakatua massiivisten reisiensä kanssa. Takana pällistelevät ihmiset jopa hieman järkyttyneen näköisinä tuota ilmestystä. Kuva taitaa olla 70-luvulla otettu, ainakin vaatteiden perusteella. Tompalla oli jalat valovuosia edellä verrattuna muihin kilpailijoihin. Jopa tämän päivän standardeilla Platzin jalat olisivat huikeat.

Annan tälle kuvalle viikon kuvan tittelin!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.