This is Mika

20.01.2012 05:38 2min luku 9

Limited Edition - Whey-80 Cookies and Cream

Booyah!
nyt fitnesstukun varastosta irtoaa kreisin hyvänmakuinen ja pirteä uutuus, Cookies and Cream Whey-80 heraproteiini! Vaihtelua palkkariin tarvitaan aina silloin tällöoin, ettei rupee tökkimään iänikuinen minttusuklaa. Ei voi enää olla halvempaa proteiinia sillä tämä pussi lähtee 9,90e kilohintaan! Suosittelen olemaan nopea, sillä nämä kyllä viedään käsistä ja tämä maku on limited edition, eli ei välttiksenä saakaan kohta enää!

Muistutus!

Nyt on 20. tammikuuta ja talvi synkimmillään. Nyt olisi muuten aika lähteä miettimään miltä haluaa näyttää ensi kesänä biitsillä/terdellä. Kesäkuu on kohta ihan liian lähellä ja kuulemma kevätkin tulee 2 viikkoa etuajassa. Rasvavarastoista olisi siis päästävä eroon asap. Rasvat kun eivät palaa tirise ihan hirveän nopeasti ja suunnitelmallinen dieetti vie oman aikansa käynnistyäkseen. Eli vedähän nyt hihasta salisi PT:tä ja kysele siltä hintoja dieetille kohti kesää, sillä kesä tulee vaikka mitä kävisi.

Muscletechin Hydroxystim auttaa operaatiossa: Eroon rasvasta!

Hydroxystim on uusi Super-tiivistetty termogeneesiä stimuloiva valmiste joka auttaa lisämään rasvanpolttoa lämmöntuotannon avulla.

MuscleTech Hydroxystim sisältää neljä erittäin pudasta ja voimakasta termogeenistä ainesosaa jotka antavat ennenkokemattoman elämyksen eikä muistuta mitään muuta markkinoilla olevaa. Saat varmasti tuloksia!

LÄMMÖNTUOTANTO – termogeneesi
Hydroxystim sisältää kofeiinia joka on titeellisesti todettu olevan termogeeninen vaikutus.

ENERGIA
Tarkasti annosteltu ja suunniteltu. Hydroxystim lisää huomattavasti energisyyttä ja lisämään suorituskykyä.

KESKITTYMINEN
Stimuloimalla henkistä keskittymistä Hydroxystim antaa intensiivisen treenielämyksen.

INTENSITEETTI
Jokainen Hydroxystim annos lisää voimakkaasti energisyyttä – ihan kun olisit pysäyttömätön!
Annostus (ja sekoitusohjeet):  Testaa sietokykysi ottamalla 1 kapseli päivässä ensimmäiset 2 päivää. Päivät 3 ja 4, ota 2 (2) kapselia kerran päivässä. Päivä 5 ja siitä eteenpäin, ota kolme (3) kapselia kerran päivässä. Hydroxystim otetaan ennen harjoitusta.

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.