This is Mika

08.11.2009 12:00 2min luku 3

Innopelleilyä :)

Kaupat saa taas olla auki sunnuntaisin. Luin jostain, että homma olisi muuttumassa vielä ympärivuotiseksi. Eli ennenhän sitä sai isommat kaupat olla auki sunnuntaina ainoastaan kesällä touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa ja talvella marras- ja joulukuussa. Sitähän voisi tänäänkin käydä kaupungilla kävelemässä ja ”shoppailemassa”, jos jotain kivaa löytäis.

Eilen vähän ehostettiin sisustusta ja käytiin ostamassa uusi päiväpeite makkariin. Kampin Hemtexistä löytyi satiininen päiväpeite, ja satiiniset pussilakanasetit. Päiväpeite on helkutin hieno, mutta oli sillä hintaakin (130e). Eipä tarvitse nyt sitten ainakaan viiteen vuoteen ostaa uutta päiväpeitettä. Löydettiin vielä Indiskasta valtava tyyny koristamaan peitettä. Värit osuivat hienosti yhteen. Peitteen väri ”elää” katselukulmasta riippuen. Cool. 🙂

Tyttöni väsähti reissun jälkeen. 🙂

blanket

Ei me mitään Innopellejä kuitenkaan olla, älkää luulko. Tämäkin sisustusshoppailu tuli ihan extempore, kun käveltiin kaupungilla ja aateltiin, että olis kiva saada vähän väriä kotiin näin harmaana päivänä.

Syömäilyistä.

Syötiin makkaraa ja ranskalaisia eilen. Heh, tosi bodyruokaa siis. En tiedä, mutta viikolla tuli kauhea himo saada syödä makkaraa ja ranskalaisia. Otin pari olutta ja löin sinappia makkaran päälle, naMm! Koko setti vain uuniin 20 minsaa 225°, helppoa oli valmistaa ja hyvää tuli.

Paino muuten tasan 80kg. Tullut neljässä viikossa alas kokonaista kuusi kiloa. o_O Tyttösytävä sanoo meikäläisen jopa komistuneen(?), kun vertaa viime kevään melkein 90 kilon possukuntoa. Täytyy kyllä sanoa olon olevan ihan hjyvä, kun ylimääräistä on lähtenyt pois. Ei hikoile ja väsy samalla tavalla kuin ylipainoisena. Niin, siis ylipainoinenhan mä tietysti painoindeksin mukaan vieläkin olisin, mutta indeksi ei taida päteä meikäläiseen, kun lihasmassaa on sen verran paljon.

Hauskaa sunnuntaipäivän shoppailuja kaikille, jos meinaatte mennä. Jotain kivaa sitä olis kuitenkin tehtävä, eikä vaan kotona maata. C U!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.