This is Mika

14.01.2016 13:07 4min luku 32

Hävettää vaateostoksilla

Moikka!

Onpas säät taas ollut haasteelliset viimeiset ajat. Kovat pakkaset ja runsaasti lunta. Tuossa toissa-aamuna lähdin puol kuuden hollilla töihin ja ajelin Kehä III hissukseen, sillä irto lumi ja kova tuuli sekä ohiajavat hurjastelijat nostatti sellaisia sakeita lumiverhoja, ettei eteensä nähnyt kuin muutaman metrin. Lumi todellakin pöllysi ihan mielipuolen lailla.

Ja pelti toki kolisi. Maikkarilta osattiin kertoa, että Uudellamaalla pelkästään 12 tunnissa onnistuttiin tuottamaan 100 liikenneonnettomuutta. Damn, se on aika tiuhaan tahtiin se. Täytyy todeta, että meikälläkin leveät kitkarenkaat eivät ole ne pitävimmät renkaat tällaisella kelillä, jossa on tie jäässä ja irtolumi pöllyää päällä. Saa mennä tiukat mutkat ja liittymät kieli keskellä suuta.

Oho!?

CYh5fzSWMAE7X5l

Kuun lopussa 30.1 järjestetään tuo Fitnessurheilu Gaala. Viime viikolla piti mennä sitten pukuostoksille, kun eipä nuo mitkään vanhat puvut päälle mahdu enää, kun lihasmassaa on ”pikkasen” tullut lisää viime vuosina. Jännitti jo etukäteen, että mahtuuko sitä yksikään takkipäälle. No eihän ne oikein mahtuneet. Isoin ongelma oli selän ja paksujen käsieni kanssa. 48cm hanskat ovat ilmiselvästi liian isot lähestulkoon kaikkiin takkeihin, jotka sitten olisi edes sinne päin helman osalta. Selkäkin kieltämättä tuotti ongelmia. Ympärysmitaltaan 126cm levossa kun ei ole tällaiselle 160 senttiselle pätkälle ihan normaalimmasta päästä.

Piti jonkun verran juosta kaupoilla kunnes löyty sitten Brothersilta sinne päin takki, jota sitten tullaan hieman modifioimaan. Hihat yhä aavistuksen kirraa, mutta josko sitä vaikka olis kuun loppuun asti treenaamatta käsiä, niin sais vähän pienemmäksi niitä? Vai saako sellaista bodari edes tehdä? Se voi toki olla Bodaususkonnon sääntöjen vastaista.

  • ”Älkööt kukaan, joka kehoaan rakentaa, missään tilanteessa anna lihasten tietoisesti surkastua, vaan joka hetki pyri vain ja ainoastaan kasvattamaan niitä”.

Onhan se haasteellista lähteä vaateostoksille, kun on niin ”poikkeuksellisen” muotoinen vartaloltaan. Noissa vaatekaupoissa huomaa kyllä miten friikki sitä on ja kieltämättä jokseenkin hävettää oma olomuoto. Myyjien ilmeet kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa. Ne on lähinnä ihan hämmästyneitä, kun ei mee päälle XXXL vaate vaikka sellainen ”normaalisti” pitäis mennä 190 senttiselle koripalloilijalle.

Huvittaa oikein, kun myyjä sit epätoivoisena tuo sen ”meidän isoimman mallin” ja siinäkään ei mene käsi hihoista sisään. Yritän siinä aina vähän hauskuutella ja selitellä, että tää mun harrastus on aika hassu, joo, kun tässä nyt kroppa muuttaa muotoaan ja sit voi suurin piirtein unohtaa kaikki nätit vaatteet. Vähän siinä ikään kuin pyydellään anteeksi, että edes tulin tänne vaivaamaan. 😀 Varmaan lihavilla ihmisillä voi olla aika samankaltaisia fiiliksiä, itsehän se ulkomuoto ollaan omilla toiminnoillaan ja teoillaan saatu sen näköiseksi.

Salaliitto ompelijoiden kanssa?

Mut täytyy kyllä ihmetellä, kun kysyin myyjältä sitten sitä, että kuinka usein asiakas pukuostoksilla tulee ja sovittaa pukua ja se istuu samoin tein kuin hansikas ylleen? Siis sillai, ettei tarvita onpelijaa? Myyjä veikkasi karkeesti, että ehkä noin yksi kymmenestä on sen mallinen, että voi kaupasta kävellä ulos puku päällä. Vittu sentään, olisko tuossa nyt jotain vialla noitten mallien kanssa, jos noin harva onnistuu puvun ostaa itselleen niin, että se sopii heti? Vai onko tässä joku salaliitto ompelijoiden kanssa? Ei vaiskaa.

Metkaa kyllä, myyjäkin sanoi, että silloin harvoin kun asiakas sen istuvan puvun löytää heti, ilman että tarvittaisiin ompelijaa, on se suoranainen yllätys ja sitä ihmetellään ilon sekaisin tuntein. Ei hemmetti. Kyllä noilla pukumarkkinoilla on jotain vikaa joko malleissa tai suunnitelijoissa, jos vain yksi kymmenestä ihmisestä on ”oikein” mallinen.

Hah haa! Hulvattoman näköisiä noi kuvat Colemannista, kun puvut ei ihan aina istu… 

normal_DSC_3568-4

Hohkkvx

Hei pientä muistutusta jälleen. Kuun loppuun asti on käynnissä BANNERISKABA! Muista osallistua. Säännöt TÄÄLTÄ!

bannerikisa2016

Sit on vielä aikaa MIKA20 koodillakin, se on siis voimassa 18. päivään asti!

Klikkaa kuvaa tuossa alla ja kassalle mentäessäsi kirjoita koodi MIKA20 alekoodilaatikkoon!

700x240_mika_20_procent_nov15

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.