This is Mika

16.02.2017 18:06 2min luku 0

Tilttiä, Twitchiä ja Disturbia!!

Hello dyyyds!

Huomenna ei ole pelkästään perjantai, joka on jo itsessään ilon aihe. Huomenna on muutenkin aivan mahtava päivä tiedossa, sillä aamupäivällä on TILT-ohjelman kuvauksia. Jep, luit oikein, meikäläistä (40-vee ikinuori) pyydettiin tähän legendaariseen peliohjelmaan vieraaksi. Vissiin siellä päässä ollaan rekisteröity meikäläisenkin pelaaminen ja gameplayvideot YouTubesta. Ja onhan sitä tullut melkoisesti pelailtua koko ikäni kaikenmoisia pelejä Commodore ”kuusnepasta” ja Amiga 500:sta aloittaen ja PC:n kautta konsoleihin päätyen. Tällä hetkellä himassa on PS3, PS4 ja Xbox One.

Saapi nähdä mitä siellä sitten tapahtuu. En itseasiassa ole näitä ”uudistuneita” jaksoja koskaan edes nähnyt. Katson muutenkin todella vähän telkkaria, niin on jäänyt tämä Tilt-ohjelma vähän pimentoon. Edellisen kerran, kun ohjelmaan olen törmännyt, on sitä juontanut vielä Jaana Pelkonen, eli sen verran kauas saa mennä. 🙂 Mutta huomennahan se selviää mitä siellä tehdään. Muistahan tsekata Tilt-ohjelma. Yritän kaivaa tietoa ulos, että milloin tuo jakso, jossa olen, tulee ulos ja kerron sen sitten täällä.

Huomenna jatketaan vielä peliteemalla, sillä klo 16 olen Jugipelaa-kanavan vieraana. Nyyssölä Bros tekee paluun ja pidetään sellainen reilun tunnin mittainen pörinäpärinätuokio, jonne voi tulla juttelemaan meidän kanssamme! BOOM! Se tulee olemaan hienoa! 😀

Eli huomenna perjantaina klo 16 twitch.tv/jugipelaa tulkaa mukaan kaikki!!

Tulevasta Giant Killer -kirjasta piti muuten mainita, että Docendohan on julkistanut julkistusaikataulun (heh, olipa hienoa kieltä) kevään tulevien kirjojen osalta. Myös meikäläisen kirja keikkuu siellä listoilla. Jee! Eli 16.3 näyttää siis olevan tuo julkistuspäivä kirjalle. Kaupoissa taitanee olla tuona päivänä tai sitä seuraavana. Kai? En itseasiassa tiedä kyllä tarkemmin.

Kirjan voi kuitenkin YHÄ tilata ennakkoon signeerauksella. Tämä mahdollisuus (saada kirja signeerauksella) muistaakseni päättyy 10.3 mutta vielä siis ehtii hyvin. Klikkaa vaikka kuvaa alla, niin pääset tilaamaan kirjan ennakkoon, jos haluat.

Hei ja sit tosi mageeseen tarjoukseen! Nimittäin Disturb.fi:llä on aivan mainio tarjous käynnissä. Killer Weekend, joka vähän kuin kuulostaa Giant Killeriltä itseasiassa, antaa kaikista Disturbin tuotteista 25 pinnaa alennusta! Yes!! Tarjous voimassa vain tämän viikonlopun 16.2.-19.2! Klikkaa kuvaa alla ja käy shoppailemassa! BOOM!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.