This is Mika

07.03.2008 00:18 2min luku 0

Ou Jeah!

Yeah Beibi!

img_0903close.jpg

Tässä ollaan! Uusi blogi alla ja uudet kujeet yllä. Miguelmos the Mike Seiréén tuunasi upean ja karhean imagen blogiini, jota on magee lukeakin.


Mike se osaa nää hommat!

Todellakin siis kaikenlaista tapahtunut. Muutto uuteen kämppään ja elämä uusiksi. Kova urakka takana, mutta voiton puolella ollaan ja vielä hengissä. Kiitos ihmisille, jotka vilpittömästi ovat jaksaneet auttaa ja niille jotka ovat hengessä olleet mukana. Kaikki hjelppi on ollut tarpeellista ja jo pelkästään hyvä kuuntelija on auttanut vaikeissa hetkissä.

Tämä viikko mennyt lähes tulkoon treeneittä. Eilen käväisin kuitenkin ihan pikaisesti salilla ja kyykkäilin ihan läpimikseni, sillä tiesin liiallisen reenauksen vetävän reidet turhan tukkoon eikä se olisi ollut hyvä juttu tietäen tämän päivän muuttourakan. Niskasen Veli-Pekka kuitenkin sattui pöllähtämään juttusille kesken kovimman sarjan jolloin sainkin juuri sopivasti vetoapua tuolta isolta härältä ja huitaisin 150 kilolla (kapea jalkojen leveys) tyydyttävän yhdeksän toistoa. Leskisen Jarikin sattui pitkästä aikaa salille, jonka kanssa olikin kiva päivittää uutiset. Kärpän Pete myös reenaili niihin aikoihin, enkä ollut häntäkään nähnyt vähään aikaan. Mieshän valmistautuu täyttä häkää kevään CBB-kisaan, joten tiukka meno salilla.

Ensi viikolla olisi tarkoitus jatkaa urakkaa Stinglin Jarpan kanssa ja heittää levottomia treenejä. Niistä siis lisää jatkossa. Myös Maikin kanssa saadaan ehkä vihdoinkin tehtyä (piakkoin) uutta kuvamateriaalia, sillä nyt on aikaa kaikenlaiselle hassuttelulle.

Treenataan siis ahkerasti ja tulkaahan kurkkimaan mitä täällä blogissa tapahtuu!!

BODYPEUKKU PYSTYYN! 😉

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.