This is Mika

01.09.2012 09:00 1min luku 40

Project 89 - File 08

Terve!

No niin. Nyt on todellakin vain viikko eli 7 päivää kisoihin. Uusin jakso Project 89:stä tulee hieman postuumisti, koska Mikellä on ollut hiukka kiire noitten kuvausten kanssa, kuten aina kisojen alla on. Tässä jaksossa tsekkaillaan vähän poseja ja mennään meille kaffelle ja höpistään muutama sana kisoista.

Filu 08:

Koko viikko ollaan painettu apinanraivolla. JA TULOS NÄKYY! Paino 78,4 kiloa ja kroppa kiristyy. Otettiin kuva aamulla heti herättyäni, eli täysin paineeton, tyhjä ja kuiva kroppa tässä kuvassa:

Veilä viikko ja sitten pamahtaa! Tänään kuitenkin seurataan silmämuna kovana Jyväskylän meinikiä, siellä ainakin kaksi heppua, jotka olivat alunperin ilmoittautuneet kasiin ovat näköjään ysissä: Heinänen ja Niemi. Saas nähdä miten tuo kasikymppi kutistuu tuonne Lahteen? Tosin mahdollistahan on, että sitten seiskakymppiin ilmoittautuneita superkireitä heppuja tuleekin kasiin? You never know… Tää on tällaista taktikointia. Ei täysin tiedetä mihin sarjaan mennään ja ilmoittautuahan voi vaikka raskassarjalainen 70 kiloisiin. Puntarilla sitten määräytyy painoluokka. 😀

 

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.