This is Mika

14.03.2020 12:19 3min luku 2

Olkapäät hapoille - Videoklippi kirvelevästä kombosarjasta!

Helou!

Etelän lomat lopuillaan ja paluu Suomeen kauhunsekaisin tuntein. Uutisissa nähnyt kuvia, kuinka ihmiset paniikinomaisesti kärrää leipää ja vessapaperia kaupoista ja hyllyt ammottavat tyhjyyttään. Viikko sitten lähtiessämme, ei olisi kyllä osannut odottaa, että nyt pitää funtsia mistä saa ruokaa ja elintarvikkeita ylipäätään?

***

***

Loma oli erittäin rentouttava. Iloisia uutisia sain vielä, kun pari päivää sitten antoivat Facebook-tilinikin takaisin. Samalla sain Instatilin ja tuhannet valokuvat vuosien varrelta pelastettua. Kiitos vaan kaikille, jotka ovat eläneet tässä vaiherikkaassa episodissa mukana! <3

Paljon tuli lepäiltyä altailla, syötyä, juotua ja luettua kirjoja. Ihan puhdas hermoloma siis vedettiin ja latailtiin akkuja. Tietysti loman aikana käytiin treenailemassakin, sillä vaikka lomalla ollaankin, treenaaminen on aina ollut osana elämää, eikä siitä pysty olemaan pois edes reissun päällä (ellei ole pakko).

Arguineguin illalla. Upeat hotellien valot heijastuivat rantaveteen. Mitä väriloistetta!

Salilla käytiin viidesti eli joka päivä su-to. Perjantaina pidettiin puhdas lepopäivä. Vaikka hotellin sali olikin melko suppea, sai siellä kuitenkin ihan mainiosti tehtyä treenit niin, että jäi hyvä fiilis ja hiki tuli pintaan.

Oma lempparilihasryhmä on olkapäät nykyisin. Pienellä soveltelulla sai olkapäätkin oikein mainiosti hapoille. Laittelin tästä videota vielä tubeen, sillä tuossa treenissä oli oikein herkullista komboa käytössä. Kokeile ihmeessä itsekin tehdä erilaisia kombinaatiota olkapäille. Olkapäät tykkää monipuolisesta rasituksesta ja niitä on tehokasta treenata niin isojen painojen avulla kuin pienempien ja eristävien liikkeiden kanssa. Tai yhdistämällä hieman molempia.

Kombosetissä tehtiin pystäri smithissä, pudotussarja vipareita, etuviparit levypainolla ja loppuun pystypunnerruskone hammerotteella. Pisti äijän puuskuttamaan.

Tässä tuo hapottava video:

Nyt siis paluu takaisin Suomeen. Saapi nähdä mitä siellä odottaa. Onneksi lomaa on vielä reilusti jäljellä ja olen varuiksi peruutellut ohjauksia ensi viikon osalta ja seurataan nyt vain, miten asiat etenee ja mihin toimiin tässä saattaa joutua vielä. Pidetään toivoa yllä, että tämä epidemia ei räjähtäisi ihan käsiin seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Täytyy pysyä positiivisena ja toiveikkaana. Paniikkiin on turha ryhtyä tai lietsomaan sitä kaikkialle. Varovaisuutta vaan normiaskareisiin, perus hygienia haltuun ja jos olo yhtään äityy huonoksi, jäädä kiltisti kotiin lepäämään.

Itse onneksi kuljen autolla, enkä käytä julkisia. En myöskään harrasta mitään tapahtumia tai käy yökerhoissa, konserteissa tms (jotka ilmeisesti on suurin osa jo peruttu), joten toivottavasti oma riski altistua sairauksiin pysyy minimissään.

Ei muuta kuin saunaa ja viinaa, kuten jossain huumorimielessä mainittiin, että viruksen ympärillä oleva rasvavaippa sulanee näillä asioilla helpommin?

Bloody Marya tuli lomillakin nautittua ns. ennalta ehkäisevästi! 😀

Illallisella toissapäivänä oltiin jossain paikallisessa grill-bar-tyyppisessä ravintolassa. Oikein herkulliset grilihiilissä grillatut ”boneless chicken thighs” ranulohkoilla ja BBQ-soossilla! NAM!

Yksi ilta tein meille lämpimiä tonnikalaleipiä uunissa. Laitan reseptiä tästä jossain kohtaa, oli nimittäin niin maan hemmetin herkullisia leipilöisiä, että kaikki meni!

Tein myös ihan supersimppelin tonnikalapastan yksi päivä ja tein sen ihan improvisoiden keittämällä punaviiniä kokoon ja lisäämällä siihen tomaattikastikkeen mausteiden kera. Tästä voisin jossain kohtaa duutata vaikka ihan videonkin, on nimittäin niin supermaukas setti tuokin!

Palataan taas asiaan!

Terkuin,

Mika ”Nyyssis” Nyyssölä

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.