This is Mika

01.06.2013 19:03 3min luku 149

Kaikki loppuu aikanaan - Blogi lakkautetaan!

Moi!

Kaikki loppuu aikanaan. Tässä hieman muisteloa vuosien varrelta.

Blogia kirjoiteltu heinäkuusta 2006 alkaen. Kaikki lähti siitä, kun Mike sanoi, että Mika hei, sä oot kilpaileva bodari ja pakkikselta tuttu. Nyt pistetään sulle pystyyn blogi, jossa kirjoittelet ihan mitä lystään treeneistä ja omista ajatuksistas. Heinäkuun 19. päivä pistin ensimmäisen oman postauksen online!

Tervehdys kaikille.

Tästä alkaa Giant Killerin päiväkirja blogi, jossa kerron mm. tulevista kisavalmisteluista, dieetistä, ajatuksista, menneisyydestä ja kaikista minua koskettavista asioista.

Kotisivuiltani löydät uusimmat tiedot minusta ja laadukkaita kuvia ammattilaiskuvaajien ottamina, kuten Mika Sirén ja Timo Laaksonen. Laittelen myös tekemiäni taidepläjäyksiä sitä mukaan, kun saan valmiiksi. Ne löytyvät ART-osiosta.

Keskiviikko.

Riudun kotona sairaslomalla todennäköisesti angiinan kourissa. Paino 78kg eikä olotila ole mikään herkullinen. Olen päättänyt jättää syksyn SM-kisat ja MM-kisat väliin ja keskittyä saamaan lihaa lisää jalkoihin ja koko kroppaan. Tavoite nousta lavoille on ensi keväänä, jos näitä Grand Prix-rahakisoja järjestetään.

Katsotaan miten kehitystä tapahtuu pitkin syksyä ja miten dieetti lähtee vuodenvaihteessa käyntiin. Pysy mukana niin saat paljon kullanarvoista tietoa treenaamisesta ja dieettaamisesta, joita paljastelen tämän blogin edetessä!!!

-Mika Nyyssölä

Alkuaikojen kävijöitä ei löydy enää Googlen analytiikasta, koska 2008 vaihdoin serveriä. 2008 heinäkuusta-joulukuuhun yksilöityjä kävijöitä per viikko oli keskimäärin 1500 kpl. Tänä vuonna eli 2013 tammikuusta tähän päivään uniikkeja kävijöitä viikkotasolla on keskimäärin ollut 30.000 kpl!!

Voi siis sanoa hyvillä mielin, että blogi on kasvanut melkoisesti. Seuraajia sekä saliharrastajia on siis tullut lisää hurjan paljon. Treenaaminen kiinnostaa siis ihmisiä ja siihen liittyvä tiedonjano on tuonut tännekin blogiin paljon uusia lukijoita! Eipä tässä voi muuta sanoa kuin kiittää teitä kaikki lukijoita ja faneja! Olette mahtavaa sakkia, kun jaksatte tulla päivä toisensa jälkeen tänne heittämään läpänderiä ja lukemaan höpötyksiäni.

Tässä tulee siis ensi kuussa 7 vuotta täyteen, kun blogi ensi kerran näki päivän valon. Se on pitkä aika se ja paljon on asioita tapahtunut siinä matkan varrella.

Mikan monet kasvot:

nyyssis

Ja vaikka ollaan Miken kanssa kaikkea älytöntä ja kreisiä tehtykin, on siinä ehtinyt meikä skabailemaan ja touhuamaan jos vaikka mitä. 2007 voitin Oslo Gran Prix:in, tulin Helsinki GP:ssä 6. 2012 tuli SM-kulta ja overalli. Vuosien varrella on tullut myös leikittyä kolumnistia ja olenkin kirjoittanut tällä haavaa jo kahteen lehteen omaa kolumnia. Ekaksi ProBodyyn ja tällä hetkellä kirjoitan MuscleProhon.

2010 aloitin yhteistyön Fitnesstukun kanssa ja tukku on ollut siitä lähtien tukenani sekä suonut minulle riittävästi lisäravinteita harrastukseeni. Fitnesstukku tulee olemaan mukana menossa, kun seuraavan kerran yritetään sekoittaa pakkaa kisaamalla kehonrakennuksessa sekä pro-kortin meetsästyksessä!

Mikä kuitenkin merkittävintä, käynnistimme Miken kanssa 2011 heinäkuussa Gymlog-videosarja, jossa opastettiin kuntosaliharrastajia treenaamisen saloihin. Tuotiin Miken kanssa punttisali kotikoneille. Enää ei tarvinnut kaivella liikkeitä netin loputtomista tietokannoista, enää ei tarvinnut metsästää tekniikkaneuvoja youtubesta ja miettiä vaikeita englanninkielisiä termejä. Gymlogissa yhdistyi tekeminen ja huumori.

Blogi on siis ollut mukana menossa vaikka kaikkea oheishommaa onkin tullut tehtyä. Kivaa on ollut, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan, kuten tämäkin blogi. Blogi siis lakkautetaan….   …….tosin ei ihan vielä. 😉 Aion nimittäin toistaiseksi jatkaa tätä touhua. Itse asiassa aion kirjoittaa tätä blogiani *ittu niin kauan ku sormet taipuu ja henki pihisee keuhkoissa. Mulle on *erkele sen verran tärkeetä, että voin neuvoa ja opastaa teitä rakkaat lukijat treenaamisen saloihin ja haluun tehdä sen vielä aivan ilmaiseksi! Mulle riittää, että tuutte tänne lukemaan ja ehkä viskaatte silloin tällöin jonkun kommentin! 😀 Mua ei jumankekkulis saa tätä blogia kukaan ihminen maailmassa lopettamaan! AAAAARRGRGHHH!!! 😀 😀 😀

Kiitos ja anteeksi. 😉

Kommentit (149)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.