This is Mika

18.02.2016 21:12 4min luku 23

Pelijutskaa

Moro!

No niin, ollaan nyt hakattu yötä ja päivää Fallout 4:sta, siis aina kun on vaan ollut hetki vapaata himassa. Pari pelisessiota on venynyt ihan sinne aamuyölle klo 3:00 hujakoille. 😀 I know, crazy?! Taistelen elämästäni levelillä 16 ja olen liittynyt BOS:siin. Sanctuarykin on ihan sillai mallillaan, että jengille löytyy jo sängyt ja parit turretit suojaa siltaa. Mestaa olen puhdistellut ja scrapannut talonrämiä pois rumentamasta maisemaa.

Tuossa pelissä sattuu olemaan ihan kipeesti tekemistä ihan ilman main questiakin. Viimeisin tehtävä oli yllättävän ahdistava The Glowing Sea, jossa piti löytää Doctor Amari. Herran jestas siinä paloi paljon Rad X:siä ja RadAwayta. Deathclawiinkin törmäsin ja örkkiin upposi lähes kaikki kutini mitä aseissa oli. 🙂

Glowing Sea on samaan aikaa kaunis ja tappava!

Fallout4_E3_Wasteland

Kammottava tehtävä kun jatkuvasti tuo radioaktiivinen säteily vaikuttaa siinä taustalla ja kaikenmoisia ökkömökkösiä hyökkää kimppuun. Lopulta pääsin kuin pääsinkin mutkien kautta Amarin luo ja jälleen notkahti pääjuoni eteenpäin.

Vaikka pelissä nyt on paljon bugeja ja melee taistelut ovat kauheeta kuraa, konsolin ohjaimella ampuminen ilman VATS:ia on sellaista heilumista ja ukkeli tahtoo jäädä jumiin jos minnekin kohtaan, niin siltikin tuo peli koukuttaa. Oon huomannut käyttäväni yhä enemmän aikaa aseiden modifiointiin ja kauhee hinku saada lemppari pyssyistä ihan hullun tehokkaita. Kyllä peli siis on hyvä, jos se koukuttaa.

The Witcher 3:seen viimeinen DLC (downloadable content) Blood and Wine on luvattu ilmestyvän viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

the-witcher-3-blood-and-wine-expansion-first-details-screenshots-toussaint

Alunperinhän BaW:in piti ilmestyä jo huhtikuussa, mutta pelintekijät halusivat hioa lisäosaa viimeisen päälle, jotta pelikokemus olisi täydellinen, siksi ilmestymispäivää ei ole annettu tarkemmin. Lisäosa sisältää aivan uuden lokaation sekä paljon muuta hienoa, kuten uusia örkkejä ja monstereita, pelihahmoja ja muuta. Pelissä on pelattavaa 20 tunnin verran, mutta tämäkin siis vain jos painelee täysin main questia lineaarisesti läpi. Kaikki pienet sivutehtävät ja muut loottaamiset tietty pidentää peliaikaa huomattavasti.

Odotuksia on siis paljon ja uskon vakaasti, että kaikki odotukset tullaan lunastamaan. Wicher 3 taisi voittaa PELIT -lehden vuoden peli-palkinnonkin. On se vaan hyvä!

Muita odotuksia on toki samalta pelifirmalta. Kunhan tuo Witcher ja Geraltin tarina saadaan päätökseen, pelitalo pääsee täysillä keskittymään seuraavaan projektiinsa, eli Cyberpunk 2077 -peliin. Huh, siinä on meikäläisellä ehkä isoimmat odotukset kuin mihinkään muuhun peliin koskaan. Jo ensimmäinen traileri näytti niin käsittämättömän mageelta, että pikku pisukin pääsi housuihin innostuksesta. 😉

Joo eli tosiaan originaali traileri Cyberpunk 2077 tehtiin jo 2013 eli baut 3 vuotta sitten. CD Project RED on kuitenkin keskittynyt samaan aikaa Witcheriin hyvinkin tiivisti, joten nyt on mahtavaa sinänsä, että lafka pääsee vihdoinkin keskittymään täysillä Cyberpunkkiin ja ehkä, ehkä, peli julkaistaisiin tänä tai ensi vuonna? Itse epäilen vahvasti, että pelin julkaisu menee pitkälle ensi vuoteen 2017, mutta toisaalta, kukaan ei tiedä, miten pitkällä tämä hyvin salassa pidetty peli on. Voihan se olla, että tiimi joka peliä koodaa on tehnyt hullun kovaa duunia ja nyt, kun Witcherin kimpussa ollut poppoo on päässyt lisäjoukkoina apuun, peli valmistuukin ennen aikojaan? Who knows, jäämme odottelemaan.

***

Hey, vielä pikku mainos tähän loppuun!

Vielä kun noita napostelunaksuja ja herkkupatukoita saa halvalla, niin laitan tähän linkit niihin kaikkiin erikseen. Pääset sitten suoraan tarjouksiin käsiksi. Voin vannoa, että diggaat noista mauista. Protskusipsit ja lihasipsit ovat jumalaisen hyviä herkkuja! Tässä linkit:

PROTEIN CHIPS, BEEF CHIPS ja BEST BAR

12736198_10206994090705160_773317407_n

Ja hey, todellakin legendaariset Versa Grippsit ovat vihdoinkin saatu Fitnesstukulle myyntiin. Olen useamman vuoden niitä käyttänyt, enkä kyllä koskaan enää palaa perinteisiin vetoremmeihin vaikka niitä aikanaan käytin paljon. Versat ovat vaan niin paljon paremmat.

Kuvaa klikkaamalla pääset Versojen valikoimaan käsiksi!

12714075_740270116107148_986001802_n

Äläkä kävele onnesi ohi, sillä Octane -tarjous on vielä voimassa!! Klikkaa kuvaa ja pääset tarjoukseen käsiksi.

800_mika_Octane_hardcore_feb16_FTUK

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.