This is Mika

19.02.2009 18:31 2min luku 0

Oksutreenit jaloille

face1.jpg

Eilen oli jalkapäivä. Stigun kanssa treffit Danalla. Stiguhan on siis dieetillä kevään GP-kiertuetta varten ja miehen fyysinen kunto on jo todella kova. Eilisissä treeneissä sain havaita sen erittäin hyvin. Aloitettiin Smith-kyykyllä. Stigu sanoi, että tehdään just sellainen treeni kuin meikä haluaa, hän kyllä jaksaa tehdä mitä vain. Ajattelin, että poika on dieetillä ja väsymys painaa, pistetään kaveri koville sitten. Mitä kävikään?
Smithiin pari lämpösarjaa alle. Painot 82kg (tanko painaa 32kg, siksi tuo 2kg kummittelee tuolla) ja kymppi pohjille. Sitten 122kg ja sillä 6 toistoa, jonka jälkeen 162kg ja sama kutonen. Seuraavaksi 182kg ja yhä sama kuusi. 202kg tankoon ja kutonen. Stigu sen kuin painoi menemään.  Lisää malmia äijä huusi. 222kg tankoon ja sillä 6 toistoa. Smith-tangolla kyykkääminen on hieman helpompaa kuin vapaalla tangolla, mutta olin erittäin tyytyväinen että jaksoin ihan kevyesti nostaa nuo kaikki.

Lopuksi Stigu heitti haasteen, 102 kilolla 25 toistoa putkeen. Sain tehtyä 30 toistoa 102 kilolla ja olin ihan loppu. Stigu itse paiskoi menemään 50 toistoa. On se kone. Seuraavaksi reiden ojennusta kolme sarjaa 12 toistoa. Ne vielä jaksoin tehdä kunnes rupesi heikottamaan huolella. Viimeisin pumppisarja 102 kilolla sai meikäläisen voimaan pahoin. Stigu tosin jaksoi tehdä vielä askelkyykyt ja reiden koukistukset, kun meikäläinen teki tuttavuutta wc:n pöntön kanssa.

Loppuaika menikin huilien ja seuraten sivusta, kun toinen iloisena veteli jalkatreenejään loppuun.  Huomasi brutaalilla tavalla kuinka aerobisen kunnon osuus on tärkeä tuollaisissa kuolematreeneissä, joissa ei ollut taukoja lainkaan. Tällainen 89 kiloinen pullasorsa putosi pelistä saman tien.

Smith sarjat:

  • 10x32kg
  • 10x82kg
  • 6x122kg
  • 6x162kg
  • 6x182kg
  • 6x202kg
  • 6x222kg
  • 30x102kg

Ei muuta kuin hyviä oksureenejä kaikille! Nam.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.