This is Mika

16.10.2016 19:49 2min luku 8

En todellakaan ole vielä passé*

Iltaa!

Ikä on vain numeroita vai oliko se kirjaimia? Meikä täytti tuossa 40 vuotta ja nyt pitäisi se alamäki alkaa, vai pitäiskö? Varmaan se alkaakin monella neljän kympin jälkeen, jos ei mitään tee eikä katso mitä suuhunsa laittaa. Onhan se fakta, että iän myötä aineenvaihdunta alkaa hidastua, soluja ei muodostu samalla vauhdilla kun niitä kuolee ja kehon korjausjärjestelmä heikkenee.

Ikääntymistä vastaan pystyy kuitenkin taistella terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla. Itselläni on ainakin tarkoituksena vielä painaa täysillä eteenpäin monen monta vuotta. Pitää myös henkisesti olla sillä asenteella hommassa mukana, että tässä mennään eikä meinata. Korvien välissä tapahtuu paljon asioita, joiden vaikutuksesta se ikääntyminen punnitaan.

En siis aio olla ”passé” vielä pitkään aikaan! 😀 LOL!!

*Full Definition of passé

  1. 1:  past one’s prime

  2. 2a :  outmodedb :  behind the times

Tässä teille 40-vee selkäosasto

14615819_10208884376761130_1405024945992902050_o

Hahahahaa, just hauska toi selitys sanalle passé, past one’s prime. 😀 Parhaat päivänsä nähnyt. Nyt ei vaan sovi luovuttaa. Ollaan priimaa = ensiluokkaista. 🙂 Jep, priimaan pyritään. Tähdätään ensiluokkaiseen pakettiin. Vähempään ei ole asiaa, vaan aina on asetettava itselleen kovat tavoitteet ja niitä kohti kulkea. Se miltä itsestään tuntuu, on tärkeää. Jos tuntuu siltä, että homma sujuu ensiluokkaisesti ja olo on sen mukainen, go beibe go!! 🙂

Ikä tuo käytännön kokemusta

Iän myötä olen löytänyt juuri oikeat tavat tehdä tätä hommaa. Olen poistanut kaiken turhan ja toimimattoman hömpän treeneistäni. Olen optimoinut kaiken ja hyödynnän vain niitä asioita, jotka yksinkertaisesti toimii täydellisesti. Lihas väsyy, se tuhotaan solutasolla ja välittömästi sen jälkeen lähdetään sitä korjaamaan. Riittävästi ravintoa ja lepoa.

Näitä juttuja tulen jossain vaiheessa avaamaan kaikille hyvinkin yksityiskohtaisesti. Toistaiseksi keskityn vain omaan tekemiseen. Kun 25 vuoden ajalta oma treenaaminen puretaan osiin ja poimitaan sieltä ne tärkeimmät alueet, ominaisuudet, toimivimmat liikkeet, tehokkaimmat tekniikat,  jää jäljelle vain hyvin yksinkertainen ja tehokas systeemi, jolla kehittyy ja kasvaa. Tuota yksinkertaista toimintaa luonnollisesti sekoitetaan ja tarkoituksella pidetään monipuolisena lihaksen kannalta, mutta se idea siellä takana on vain niin simppeli.

Jokainen halutessaan tulee siis tietämään minun lihaksen kasvatukseen pyrkivän filosofiani. Näistä oivalluksista siis lisää aikanaan. 🙂

Hei ja dyyds, yksi parhaista, eli Octane on vielä tämän illan tarjouksessa. Treenin aikainen intra on erittäin tehokas ja tärkeä elementti tässä touhussa. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi! Voimassa tän illan enää, klo 23:59 asti!

800_mika_octane_hardcore_june16_ftuk

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.