This is Mika

31.05.2007 18:31 3min luku 0

Off and enjoying!

Kesälomat osittain jo takana ja työn merkeissä mennään loppu kesä. Eipä haitanne, kun ei ole dieetillä niin kaikki menee!! Sitä kävelee kuin pumpulissa, kuten joskus aiemminkin olen sanonut.

Olen ruokkinut kehoani hyvällä ruoalla. Kuten pitsalla, hampurilaisilla, oluella, kokiksella, suklaalla, irtokarkeilla ja ravintolaruoalla yms. Kalaa ja vihanneksia söin pari päivää sitten joten on sitä terveellistäkin ruokaa vahingossa sattunut syömään. HEH!!

Vaimo väittää mahan kasvaneen vanhoihin, pyöreisiin mittoihin? Mitä ihmettä ei ainakaan ihan kauheelta näytä? Vai?

offmika blogi 005.jpg

Graham lihapiirakat on myös herkkua. Jogurttia ja mysliä tai pekonia ja kananmunia aamuisin, NAM! En ole kisojen jälkeen edes pieraissut salia kohti! No okei, muutaman kerran käynyt pumppaamassa, mutta silloinkin tullut pahan olon tunne ja ällötys.

Ajattelinkin, etten ala treenata säännöllisesti kunnes pääkoppa haluaa myös sitä ihan itsestään. Ihmeen hyvin kyllä massa on pysynyt ja voima myös, vaikken tosiaankaan ole kuin pari kertaa erehdyksissäni päätynyt punttihuoneelle.

offmika blogi 004.jpg

Positiivinen olo on kuitenkin se tärkein tekijä, jotta sitten henkisesti jaksan, kun joskus taas päätän dieetille lähteä. Nyt ei todellakaan akut ole vielä latautuneet siinä määrin, että lähtisin tämän vuoden puolella samaa urakkaa toistamaan. Taitaa SM-ja MM-kisat siirtyä ensi vuoden puolelle.

Paino päässyt nousemaan 80 kilon paremmalle puolelle ja rasvat on kai siinä 10% paikkeilla. Tietysti ne eivät siinä pysy jos jatkan ns. herkuttelua, mutta eipä tuokaan haittaa vaikka nousisi rasvat sataan.

Tiedän kyllä aikasemmista dieteistä ja niiden jälkimainingeista, että jossain vaiheessa palaan ”ruotuun” ja kampean salille vaikka tulisi pieniä kiviä taivaalta.

Sit joskus treenataan ja kovaa…

Nyt maistuu hotdogit ja hampparit. Pepsi Maxit ja muut raikkaat limut… HEH 😉 !

offmika blogi004.jpgoffmika blogi 001.jpg

Herkkujen kanssa on myös mukava katsoa sarjoja ja leffoja. Viimeaikaisimpien sarjojen osalta on noussut ihan super hyviksi suosikeikseni

Primeval: Videopätkä Primevalista, tässä toinen.

ja Surface: Traileri Surfacesta!
Okei, jatketaan taas… Keep the pizza man delivering pizza’s!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.