This is Mika

30.03.2009 02:33 2min luku 8

Sunnuntain suhailuja

Vapaa viikonloppu, mutta ilmat eivät ole olleet kovinkaan suosiolliset. Lähinnä lunta satanut, harmaata, kylmää ja pilvistä. Auringon paisteesta ei tietoakaan. Ei silti olla annettu huonojen ilmojen häiritä menoa. Lauantaina bowlattiin sisätiloissa, joten vaikka hurrikaani olisi iskenyt, ei se olisi haitannut.

Sunnuntaina mentiin salille ja tehtiin reiden takaosia erikoisliikkeiden turvin. Kamera oli mukana ja liikkeet kuvattiin selostuksilla, jotta kaikki treenaamisesta kiinnostuneet voisivat oppia ehkä jotain uutta. Hauskaa oli.

Nyt kun on tämä uusi iMacci, niin voi veljet kuinka on helppoa ja mukavaa editoida näitä videopätkiä. Tässä tuo spektaakkelimainen ohjaus/editointityö 🙂 :

*VIDEO*

Velikin eksyi salille samaan aikaan ja kovat treenit oli hänelläkin käynnissä.

Kun treenit olivat kovat, niin sen jälkeinen ateriointikin tuli olla kova. Otettiin veli mukaan ja pistettiin 1300 grammaa naudanlihaa tulille. 🙂 Mukaan maissia, mozzarella-fetasalaattia, punaviinikastiketta ja pottuja. Jälkkäriksi suklaajäätelöä ja kahvia. NamM!

meatchef2.jpg

eating.jpg

Elokuvaa:

Viikonloppuna katsottiin yksi Hayao Miyazakin ihastuttavista elokuvista nimeltään Tuulen laakson Nausicaä.

kaze-no-tani-no-nausicaa-02-face-avant-collector.jpg

Elokuvan parasta antia oli sen kaunis maailma ja utopistinen ekosysteemi omituisine ötököineen ja kasveineen. Oli kiehtovaa katsoa miten mielikuvitusrikas elokuva oli. Maailma oli rakennettu todella pikkutarkasti kulttuuria ja kansoja myöten.

Suosittelen! 4,5/5

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.