This is Mika

12.10.2017 11:44 3min luku 0

Salikiertuetta ja muuta hauskaa!

Heippa kaikille!

NFE:t on ohi mutta se ei meinaa, että kaikki on ohi ja loppu ja synkkä talvi vain edessä. Nimittäin minä aka Nyyssis aka Giant Killer teen tässä ihan pian pienen salikiertueen ja tottakai kaikenlaista muutakin mukavaa on tiedossa erinäisten projektien muodossa.

Mennään ensin tähän salikiertuejutskaan. Tässä lista missä ja milloin olen:

  • 18.10 keskiviikkona – Alexia Gym, Karjaa
  • 21.10 lauantai – Gym One, Lohja
  • 23.10 maanantai – Liikuntamaailma, Nokia

Alexia Gym, Karjaa

Tule Karjaalle Alexia Gymille moikkaamaan meikäläistä. Olen paikalla klo 17-20 välisenä aikana. Mahdollisesti myös Giant Killerin tarina ja treeniopasta saatavilla ja tietysti omistuskirjoituksella. Kysy treenaamisesta, ravitsemuksesta yms. Otetaan yhtesikuvia ja jubaillaan mukavia.


Gym One, Lohja

Gym One täyttää 1 vuotta. Juhlan kunniaksi siellä on vaikka mitä tarjolla. Vapaapääsy salille treenaamaan, skaboja, tuoteuutuuksia, maistatusta jne. Ja toki minä olen paikan päällä klo 10-14 välisenä aikana.


Liikuntamaailma Nokia

Tervetuloa juttelemaan Mikan Nyyssölän kanssa treenistä. Mika vastailee treeniaiheisiin kysymyksiin illan aikana ja seuraa voimakisoja.

Kisan lajeina ovat leuanveto, sotilaspenkki ja box kyykky. Voit osallistua vain yhteen lajiin tai kaikkiin. Palkitsemme jokaisesta lajista parhaan tuote tai hierontalahjakortilla.

Ilmottaudu mukaan vastaaanotossa viimeistään samana päivänä klo 16 mennessä (kisat klo17). Rohkeasti mukaan!
Jäsenille tapahtuma on ilmainen ja salin ulkopuolisille hinta on 5€/hlö. Tervetuloa!

Mestoilla ollaan siis klo 16-19 välisenä aikana! Pidetään hauskaa ja seurataan samalla siellä järjestettäviä kisoja. Yhteiskuvia saa napsia ja tulla kyselemään treenaamisesta, ravinnosta sun muusta.


Fuel Food by Hanna Skyttä

Tänään on ohjelmassa itselläni Hanna Skytän kanssa kuvauksia Fuel Food -ruokaohjelman tiimoilta. Jakso tulee ulos sitten joskus BodyNews.fi -kanavalla, en itseasiassa tiedä kyllä milloin. Oli miten oli, hauskaa tulee olemaan.

Nyyssölä Bros Experiment 

Tänään illalla klo 19 alkaen! Showta voit seurata TÄÄLTÄ!


Headbang Tattoo – Live on Twitch

Huomenna klo 13 eteenpäin seurataan Headbang Tattoo studiossa, kun Nyyssikselle hakataan uutta leimaa. Tuu seuraamaan livenä tätä keissiä. Livelähetystä voit seurata mun omalla Twitch -kanavalla TÄÄLTÄ!


Osta 50€, saat 10€ alennusta!!

Äläkä unohda tätä tarjousta, jonka mukana voit osallistua skabaan. Palkintoina 3 x Nyyssiksen oma Giant Killer kirja omistuskirjoituksella! Tarjoukseen ja skabaan pääset TÄSTÄ!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.