This is Mika

31.05.2014 15:59 2min luku 18

Poro on parasta

Moe!
On se poro vaan niin hyvää. Tuossa faija vuolee kohmeista paistia lastuiksi. 6 kiloa paistia riittänee ainakin vähäksi aikaa. Pari kiloa perunoita hakataan muussiksi ja viime syksynä poimitut puolukat kruunaa käristyksen lähes nirvanan tasolle!
Homma käyntiin ja ensimmäisen paistin puolikkaan kimpussa:
poroa
Puolet valmiina…
poroa2
Tuosta paremmaksi ei kotiruoka parane. 🙂 Ja poroahan ei sovi maustaa kuin suolalla, ehkä ripaus mustapippuria sekaan. Kaikenlaisia reseptejähän esim ravintolat soveltavat poronkäristykseen, mutta aito ja alkuperäinen ei muita mausteita tarvitse!
Asiasta kukkaruukkuun
Käykäähän tsekkaamassa Freddi Smulterin mielenkiintoinen haastattelu penkkipunnerrus.fi -sivustolta. Smulteri kiskaisi tuossa IPF liiton maailmanmestaruuskisoissa penkistä 400kg!! Onneksi olkoon uskomattomasta suorituksesta.
Sitten vähän politiikkaa, vaikken siitä hevon*ittua ymmärräkään
Suvivirsikin meinasi joutua bannauksen kohteeksi? On tässä maassa vähän tärkeämpiäkin asioita mihin voisi resursseja ja energiaa laittaa, kuin pohtia sitä, saako suvivirttä koulujen päätösjuhlissa veisata. Oli virsi sitten uskonnollinen tahi ei, maassa maan tavalla. Omasta mielestäni on ihan turha edes miettiä mitkä perinteet mahdollisesti voisi loukata mitäkin kansanryhmää, jos tänne ollaan tultu muualta asumaan.
Days of Future Past
Ai niin, multa kyseltiin, että mitä tykkäsin siitä uusimmasta X-men elokuvasta, Days of Future Past? Parituntinen actionpläjäys vierähti kyllä erittäin sutjakkaasti. Leffa oli loistava ja juoni oli hyvä vaikkei ihan kunnioittanutkaan alkuperäistä sarjakuvaa. Omasta mielestäni leffojen nyt ei tarvitsekaan täysin mennä samoilla juonikuvioilla kuin sarjakuvat. Saa noissa olla taiteellisia vapauksia ja samalla yllättää myös sarjakuvafanitkin käänteillään. Elohopea oli erittäin positiivinen yllätys leffassa ja paikoitellen varasti koko shown! Suosittelen katsomaan!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.