This is Mika

08.07.2015 09:05 2min luku 42

Muutoksia ja vastoinkäymisiä

Moi!
Tuossa jo aikasemmin mainitsinkin, että tullut vastoinkäymisiä. Nyt on aika hieman valottaa, mitä tapahtui.
Olin mennyt VHH:lla jo helmikuun lopusta lähtien. 2012 kisadieetillä painelin VHH:lla leppoisasti koko reissun ja kunto oli hyvä pitkin matkaa. Tällä dieetillä asiat eivät menneetkään samalla tavalla. Olin jo usean viikon ajan kärsinyt oudoista vatsakivuista. Joka ruokailun jälkeen vatsaani kivisti ja vatsakivut olivat jokapäiväinen mielipaha.
Vatsani oli kivikova ja tuntui, kuin olisin nielaissut jalkapallon. Vatsan sivuista särki, kun vedin maahani sisään, se tuntui karkaavan vain sivuille ja ylipäätään kontrolli heikkeni päivä päivältä. Ensiapuna yritin treenata kahta kauheemmin vatsoja, voimapyörää, keppikiertoa, naruilla puristelin satoja toistoja päivässä. Siitä syntyi vain lisää särkyä ja vatsakalvot tuntuivat vain tulehtuvan.
Kaloreiden pudottaminen ei tuntunut auttavan siihen, että vatsassa tai ehkä suolistossa pikemminkin tuntui olevan tavaraa. Pikkasin alkoi jo stressi painaa, kun mikään ei tuntunut auttavan. Sitten vain yksi päivä päätin muuttaa ruokavaliotani täysin päälaelleen. Jätin proteiinti todella vähälle, poistin punaisen lihan pois kokonaan ruokavaliosta ja vaihdoin tilalle riisin ja kanan.
Olin syönyt melkein kilon punaista lihaa päivässä ja perunaa vaivaset 250 grammaa. Nyt syön 400 grammaa riisiä ja vain 250 grammaa kanaa päivässä (sekä toki muita ruoka-aineita). Vatsa toimii ja pystyn jälleen kontrolloimaan keskivartaloani.
Kalorit ovat tällä hetkellä noin 2600-2700 välillä ja tuplatreenipäivinä vieläkin korkeammalla. Olo edelliseen nähden on loistava. Energiaa alkaa olemaan jälleen, vatsa toimii, ajatus toimii, ei kipuja eikä särkyjä.
Tän aamun kunto 83,4 kiloisena ja täysin tyhjänä, ilman aamupalaa.
sidechest700
Korkeat proteiinipitoisuudet sekä rasvamäärät eivät näköjään tänä vuonna olleetkaan ihan in kropalleni? Nyt on toki ihan älytön nälkä hiilarin takia, mutta yritän kestää. Rasvat myös olen pudottanut sinne 30g paikkeille/päivä. Toivotaan, että homma jatkuu näin eikä vatsakivut palaa enää tällä dieetillä. Suolisto jos ärtyy pahasti, se aiheuttaa sellaisia kipuja, että peli on pelattu eikä ole asiaa mihinkään kisoihin.
Jäämme seuraamaan tilannetta! CU ja DYYDFIST!!

Kommentit (42)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.