This is Mika

13.02.2013 12:57 5min luku 23

Lomapäivitystä Teneltä - part 03

Moikka täältä parasiitti eiku paratiisisaarelta! 😀

Eilen sitten vihdoinkin aurinkoinen päivä. 23 astetta ja kirkas taivas vaikka horisontissa vaanikin tummat pilvet. Koskaan ne eivät kuitenkaan tähän Orotavan laaksoon eksyneet.

Eilen mennessämme treenaamaan saatiin siinä Martianezin ostarin tuntumassa papukaijat käteemme. Heti rupes Pappa asettelemaan papukaijoja käsillemme ja kamera kaulassa sijoitteli meitä auringon eteen. Arvasin heti, että tästä tulee kiva lasku. Kolme kuvaa se räppäs ja pyysi 30 euroa. Normistihan mä olisi kieltäytynyt kauniisti, mutta sitten ajattelin, että elantoahan se pappa siinä vaan teki ja fyffet tulevat vain ja ainoastaan turisteista. No, hellyin sitten ja tyrkkäsin 20 euroa papan kouraan. Oli sekin melko hyvä hinta kolmesta kuvasta. 😀 Ja linnut olivat kyllä söpöjä.

papukaijat

Tässä meikä tepastelee pienen vesipullon kanssa. (8l)

vesipullo

Päästiin me sitten myös kuuluisille merivesialtaille. Liput kustansi 4,5 egee nenä. Mahtava paikka tuo Lago Martianez. Tuuli vaan oli aika kova joka hieman viilensi kyllä ilmaa. Jos olisi ollut tyyntyä, lämpötia olis varmasti ollut huikea.

lago martianez maisema

Menisköhän sitä tonne suihkulähteen alle?

uimaan

Ja eiku menoksi!

uimassa02

Oli ihan törkeän siistiä seisoa siinä suoraan noiden isojen suihkulähteiden alla. Ihan ku olis ollut jossain vesiputouksen alla. Kauhee paine ja hieroi kivasti hartioita.

uimassa01

Salilla pumpattiin selkää. Oli ylitaljaa, alataljakonetta parikin erilaista…

mika reenaa01

Tyttöystävä vääntää…Hitto sillähän on paremmat selkälihat ku mulla?!

tytsy reenaa01

Kuten lupasin, kerron nyt kenet tavattiin salilla. Noh, sehän oli SM-tason bodari Teemu Vuorinen. Kauhee könttä järkyn isoa ja paksua lihaa koko mies. Syksyyn olisi kuulemma tähtäimet. Tosi kivoissa massoissa oli mies ja lähtökunto erittäin hyvä kireydenkin puolesta. Paljon tsemppiä Teemulle!

teemu ja mää02 Teemu ja mää

Tässä kuvaa, kun oltiin syömässä toissa päivänä siinä O’Horreo Allegossa. Mielettömän hyvää seafoodia. Otettiin iso lautanen kahdelle, jossa oli kalaa jos jonkinmoista, simpukoita, katkarapuja, ryppyperunoita, parit oluet, leipää ja valkosipulialiolia. 23 egee tais olla kokonaisuudessaan, eli ei paha.

syömässä01

Katukuvaa

katukuvaa

Eksyttiin johonkin baarityyppiseen ravintolaan, jossa parit ylihintaiset margaritat vedettiin huiviin. Mesta oli kyl mageen näköinen. Melkein ku jostain Indy-elokuvasta.

kahvilassa

katukuvaa illan hämärissä, taustalla vuoren rinteillä loistaa kauniisti asukkaiden kodit.

iltamaisema01

Aamupalalla aina pekonia, kananmunia, leipää, tuoremehua… nams.

aamupalalla01

Tällainen on maisema aamiaisella.

näkymä aamiaiselta

Heippa! Palataan taas!

heihei

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.