This is Mika

23.10.2015 18:08 2min luku 27

Nyyssis is back with a BOOM!!

KA-BOOM!!

Terve kaikille dyydeille! Kotona ollaan ja vielä elossa. 20 tuntia meni paluuseen vaihtoineen ja matkoineen. Eilen illalla hotellilta lähdettiin klo 18:30 ja Suomen kamaralle astuttiin tänään n. klo 15:00 aikoihin. Huh huh, en suosittele kyllä kenellekään pitkiä lentoja yön yli saatikka vaihtoja CDG:n kentällä. Homma on kyllä niin huliviliä ja meininki sellaista, että venyviä hermoja tarvitaan taas.

Mutta nyt siis ollaan kotona. Ruokaa tulossa ja sauna menee illalla päälle. Ja huomenna salille! BOOM! Kun nyt olen palannut takaisin ja vielä suurin piirtein hengissä, niin pitäähän sitä jotain ”tuliaisiakin” olla, eikö niin? Lomilla ollessani tuli teitä faneja ja lukijoita ajateltua. Tein Mauritiuksella ollessani vähän duuniakin ja Fitnesstukun kanssa päätettiin jälleen ilahduttaa teitä jollain kivalla diilillä. Sain rutistettua teille yhden niistä parhaista.

Nyyssis on siis BACK ja tuliaisina lyödään Octane -diili käyntiin!! BOOM!! Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi.

800_mika_Octane_hardcore_okt15_FTUK

Ja turha varmaankaan muistuttaa, mutta muistutetaan nyt kuitenkin. Tämä tarjous on vain ja ainoastaan blogin lukijoille. Tätä tarjousta ei saa mistään muualta, kuin NYYSSIKSEN blogista. Eksklusiivista hommaa siis totally! Octane on ihan ehdoton intra itselläni ja käytän sitä niin offilla kuin dieetillä ollessani. Se toimii ja sen huomaa, kun sitä käyttää! 🙂 Ilman Octanea en enää voisi kuvitellakaan treenaavani. Näin se vaan menee.

Ja jos tämä ei vielä riitä, niin muistithan, että Whey -proteiini on myös hyvässä diilissä tukulla. Ei muuta kuin tuosta kuvaa alhaalla klikkaamaan ja saat senkin tarjouksen hyödynnettyä!

700x240_star_mika_whey80_okt15

Yes, eli nyt vaan takaisin sorvin ääreen ja nöyrästi tekemään sitä työtä uuden lihasmassa eteen. Kylmä faktahan se on, että mitään et saa ilmaiseksi tässä maailmassa, vaan kaiken eteen pitää töitä tehdä. Kova työ kyllä palkitaan aina, jos ei heti niin ainakin jossain vaiheessa. Itsekin tehnyt vuodesta 1992 asti töitä ja nyt 2015 se vaiva vihdoin sai ns. palkkansa. Se kaikki työ saavutti vihdoin asioita mitä en olisi koskaan uskonut. Tämä toki motivoi jälleen tekemään lisää töitä ja panostamaan enemmän ja enemmän!

Olkaahan dyydit messissä kun Nyyssis jatkaa uuden ja uljaan lihasmassan kehittämistä. Työtä on paljon edessä mutta ei tätä tekis, jollei tää olis sydäntä lähellä oleva asia ja elämäntapa.

T. Mika

overall again

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.