This is Mika

22.09.2012 09:33 2min luku 22

Kurkku kipeänä, jee...

Huomenta!

Oikein mukavaa lauantaita kaikille bodymunkeille ja donitseille. Tässä pamahti sitten kurkkukin kipeäksi, joten meinaan kyllä tämän ja huomisen pitää salilta taukoa. Finnrexinillä ja ibomaxilla  hoidellaan olotilaa, jotta duuniin pääsee, mutta sali on kyllä nyt bannissa, koska siellä väännetään sit syke liian korkeella tähän oloon nähden.

Eilen illalla oli oikein kivaa. Saatiin vanhemmilta vanha astianpesukone, kun ovat muuttamassa ja vanha jäi tarpeettomaksi. Nyt on kiva kun keittiössä joku muukin pesee astioita ku tyttöystävä. 😉 Asennus oli helppoa, kun nimittäin pistää faijan asentamaan. No siitä ilosta meikä sitten väkersi vähän iltapalaa ja tortillat liha- ja kanatäytteillä, sekä muilla härpäkkeillä maistui mukavasti.

Toivotaan nyt että tää kurkkukpu laantuisi ja maanantaina voisi tehdä täydellä teholla selkätreenit Stoben ja Janden kanssa. Se on muuten hyvä jos saat salille kaveriksesi yhden tai kaksi tyyppiä. Kolmeen pekkaan on ehkä optimaalisinta tehdä kovia volyymitreenejä, sillä tauot ovat silloin juuri sopivan pitkät muttei liian lyhyet. Kahdestaan jos tehdään kovalla kiukulla, tauot volyymipainotteisesti treenatessa voi olla jopa hiukan lyhyet, mutta kolmestaan ne ovat täydelliset.

Mun nyrkkisääntönä on yleensä se, että voimatreeneissä sykkeen pitää saada laskeutua, jotta pystytään lataamaan jokaiseen isoon painoon kaikki energia. tauot siis tällöin 4-5 minuuttia. Apuliikkeissä tosin taukojen ei edes voimatreeneissä tarvitse olla pitkät vaan noin 1-2 minuuttia. Volyymipainotteisessa tauot ovat tietenkin aina lyhyet noin 1-2 minuuttia, jolloin sykkeen ei pidäkään laskea koskaan liian alas.

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.