This is Mika

25.08.2018 10:05 2min luku 0

3 viikkoa kisoihin - Tsemppiä kaikille kilpailijoille!

Moi

Tasan kolme viikkoa enää matkaa Kulttuuritalolla pidettäviin kehonrakennuksen SM-kisoihin. Kisat järjestää SKL ja tuonne on tulossa poikkeuksellisen iso poppoo kilpailemaan. On vanhoja entisiä mestareita ja vuosia kuvioista poissa pysyneitä kilpailijoita mutta samalla uusia lupauksiakin. Uskoisin, että taso tänä vuonna SM-kisoissa tulee olemaan aivan huikea.

Oma kontribuutioni on kisoissa vierailevana esiintyjänä. Mukana tällaisessa touhussa on myös Kille Kujala, Olli Kemppainen ja Minna Pajulahti, jotka myös esiintyvät ja antavat upean shown yleisölle.

Oma valmistautuminen tulevaan esiintymiseen on hieman ollut takkuileva, mutta yhä painan kaiken kiireen ja stressin keskellä ja pyrin tuomaan lavalle sitä old school nyyssistä. Kondis ei tule olemaan kisakondisluokkaa valitettavasti. En ole yksinkertaisesti kyennyt edes käymään riittävää määrää salilla treeneissä ja epäonniset loukkaantumiset ovat kaiken lisäksi estäneet treenaamista.

Selkä pukuhuoneessa toissapäivänä

Olen kuitenkin iloinen ja kiitollinen, että ollaan sen verran vielä kuvioissa mukana, ettei mitään sellaista loukkaantumista ole tullut, joka olisi pysäyttänyt koko touhun. Pieniä hidastavia loukkaantumisia vain onneksi, joista kyllä selvitään ja ollaankin selvitty. Pitää vain tosi varovasti edetä tässä ja pitää pää kylmänä.

Kova työ palkintaan

Kolme viikkoa siis vielä painetaan ja näin tekee myös kaikki tulevat kisaajatkin. Nämä viimeiset viikot ovat monelle hyvin raskaita ja rankkoja. Sitä mennään tahdon voimalla eteenpäin ja vaikka keho on aivan loppu eikä miinuskaloreiden vuoksi energiaa ole juurikaan jäljellä, sitä on pakko puskea eteenpäin. Kisat ja lava siintää siellä monen kohdalla silmissä ja sitä kohti mennään. Itse toivotan valtavan paljon tsemppiä jokaiselle kisaan osallistuvalle kaverille. Kova työ on aina tehty, kun sinne lavalle noustaan kireässä kunnossa.

Jokainen antaa parhaansa dieetillään ja tekee kaikkensa, että lavalle tuodaan se paras versio itsestään. Rasvaton ja kireä kroppa vaatii niin valtavan paljon työtä ja kärsivällisyyttä, että moni ei sitä voi ymmärtää. Kovalla dieetillä on tehtävä uhrauksia ja priorisoitava oma ajan käyttö viimeiseen asti. Henkisesti tämä on raskasta ja vaatii psyykeeltä todella paljon. Ei pelkästään fyysinen rasitus ja väsymys, vaan myös se henkinen sietokyky on kovilla. Itse arvostan jokaista lavalle nousevaa kilpailijaa, koska se työ, jonka jokainen on tehnyt on rankka ja matka mikä kuljettu ei aina ole se helpoin.

Videokuvaa pukuhuoneesta


HUOM!! Eksklusiivisella koodilla ilmainen toimitus!

Nyt on Chained Nutritionin tuotesarja hurjassa diilissä. Kaikki tuotteet 2 yhden hinnalla. Nyyssis heittää tähän sekaan vielä extrakivan yllärin, eli mun omalla koodilla saat  ilmaisen toimituksen.

Kassalla kirjoitat koodilaatikkoon: MIKANYYSSOLA ja toimitus on ilmainen. Ei tarvitse siis mennä yli sen 49€ vaan saat nyt pienemmätkin ostokset toimituskuluitta!

Klikkaa tuossa alla olevaa banneria, niin pääset tarjouksiin käsiksi! Kiitos <3

VOIMASSA ENÄÄ TÄMÄN JA HUOMISEN PÄIVÄN!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.