This is Mika

18.04.2014 15:26 2min luku 12

Uusi PWO! - Ripped Hardcore Liquid

Moi
Fitnesstukulla on jälleen tarjota jotain uutta tuotetta markkinoille. Ripped Hardcore on tuttu kapseleina, mutta nyt siitä on tehty aivan loistavan hyvän makuinen juoma, Ripped Hardcore Liquid!
Ripped Hardcore Liquid:

  • Terävä fokus treeneihin – täydet 300 mg kofeiinia per pullo
  • Sokeriton ja kaloriton – täydellinen dieetille!
  • Kätevä, kierrätettävä PET-pullo
  • Virkistävä hiilihapotettu juoma fantastisilla makuvaihtoehdoilla
  • 1000 mg tauriinia per pullo

Jääkylmä Rippedi on törkeen hyvän makuinen! Tilaa se bannerin kautta!
ripped liquid

Monet PWO:t ja energiajuomat sisältävät usein runsaasti sokeria ja kaloreita, mikä ei ole toivottavaa dieetillä tai ympäri vuoden ravinnonsaantiaan tarkasti seuraavan urheilijan elämäntyylissä. Teimme Ripped Hardcore Liquidista sokerittoman, jotta voit käyttää sitä treeniesi tukena ja piristämään väsynyttä olotilaa olit sitten dieetillä tai et!
Yksi pullo sisältää 300 mg kofeiinia, mikä auttaa saavuttamaan veitsenterävän fokuksen koko treenien ajan. 1000 mg tauriinia nostaa vaikutusta entisestään, ja kalsium, kromi sekä vihreä tee- ja inkivääriuute antavat voimakkaan energiaa ja fokusta nostavan synergian!
Pisteenä i:n päälle, Ripped Hardcore Liquid edistää rasvanpolttoa, mikä tekee siitä täydellisen lisän edesauttamaan rankan dieetin onnistumista.
Ripped Hardcore Liquid on kevyesti hiilihapotettu juoma, joka antaa virkistävän tunteen ja makuelämyksen!
Annostus: Juo 1 pullo Ripped Hardcore Liquidia milloin tahansa kun tarvitset energialisän. Suositellaan nautittavaksi ennen harjoittelua parhaan fokuksen saamiseksi. Älä nauti lähellä nukkumaanmenoa sillä tuotteen kofeiinipitoisuus on korkea. Älä ylitä maksimiannostusta (1 pullo/24 h).

Piristää muuten ihan sairaan hyvin. Huitaisin työpäivän jälkeen yhden pullon kylmää rippediä himassa ja vartti sen jälkeen olin just sopivan energinen lähteäkseni jumpille. Ja treenit sujui ä ä r i m m ä i s e n hyvin!! Octanea tietty treenin aikana (sekin tarjouksessa vielä, vink vink) ja Creakongia (myös tarjouksessa) palkkariin niin palautuminen ja kehitys on taattu. Otan itseasiassa tällä hetkellä 3x5g creakongia päivässä, eli ennen, treenin aikana ja jälkeen treenin. Creakong lisää kivasti painetta lihaksiin nestee muodossa ja pumppi on huomattavasti parempi sen avulla.
Suosittelen testata näitä tuotteita, sillä nämä ovat ensinnäkin kohtuu hintaisia ja toiseksi, nämä toimivat. Todella moni on tullut mulle ihan IRL kertomaan, että näistä (octane, creakong) on saatu paljon hyötyjä irti ja mikä tärkeintä kehitys on jälleen lähtenyt käyntiin!
Okei, nyt rippedi huiviin ja jalkareeneihin! Bada BOOM!!

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.