This is Mika

10.08.2020 12:04 3min luku 0

Aamutreenejä ja hyvää lukemista!

Heippa!

Viikot sujahtelee ohitse hurjalla vauhdilla, kun painaa duunia niska limassa (miksiköhän muuten sanotaan ”niska limassa”?) 😀 Kesä tuntuu jo vetelevän viimeisiään ja pientä syksyn tunnettakin on ilmassa. Kesälomat pidin jo kesäkuun alussa ja yksi viikko on enää jäljellä lomia. Ihan turha edes unelmoida mistään reissusta, kun maailmalla jyllää yhä korona joka puolella, eikä edes tiedä miten tilanteet saattavat muuttua yhtäkkiä.

***

***

Parempi vaan pysyä tämä vuosi loppuun kotimaassa ja miettiä sitten ensi vuodelle mahdollisia lomareissuja. Monella meistä varmasti kärvähti lomamatkat koronan takia ja meillä myös paloi Malediivien matka. Pörrättiin sitten Suomessa autolla. Varmaankin pikku roadtrip tehdään loppukesästä, jotta edes vähän olisi lomafiilistä ilmassa. Jos pelkästään himaan jäädään, se ei lomalta edes tule tuntumaan. Mä todennäköisesti tekisin koneella töitä ihan normaalisti ja kävisi salilla. Eikä siinä mitään pahaa ole, mutta loman omasta mielestäni pitäisi tuntua ihan lomalta, jos kerta palkallisen vapaan saa itselleen.

Treenejä aamutuimaan

Työkuviot sen verran muuttuneet tämän vuoden aikana, että olen päätynyt tekemään jonkin verran aikaisin aamusta treenejä. Tämä ei ole itselleni mitenkään vieras systeemi ja aamullakin saa ihan mainioita jumppia aikaiseksi. Toki itselleni tehokkain aika on treenata iltapäivisin tai ainakin puolen päivän hujakoilla, niin ehtii hieman lataamaan koneistoon ravintoa ja saa karistettua aamukankeudet (heh heh) pois, ennen tositoimia.

Aamujumppaa klo 6:00

Tänään kiskaistiin vaimon kanssa koivet salilla ja viimeisteltiin leuanvetokoneessa (se sellainen, jossa voi keventää omaa elopainoaan) takareidet ja pakarat ns. bulgaarialaisen kyykyn variaatiolla. Pistin tästä pienen klipsun Instaan ja upotan tuon tähän blogiinikin:

Ja muutenkin on treenit uponneet todella hyvin lihaksiin. Pirun kipeiksi vanhat muskelit tuntuvat menevän joka ikisestä treenistä, mikä on aina hyvä asia. Onkohan tässä vaan löytynyt se kuuluisa treenaamisen laatu, joka vuosien myötä on kehittynyt omissa treeneissä? Mene ja tiedä?

Hyvää lukemista

Haluaisin lukea paljon enemmän mitä nykyään ehdin. Hyvä vaihtoehto on ollut kuunnella himassa käyskennellessäni Nextorysta äänikirjoja. Nyt varsinkin, sillä jo keväällä ilmestynyt Keigo Higashinon Uskollinen Naapuri on vihdoin tullut äänikirjana Nextoryyn. Muistan kun törmäsin tuohon joskus huhtikuussa ja innostuin takakannen synopsiksesta tosi paljon.

Nyt tämä todella mielenkiintoinen Japaniin sijoittuva dekkari on vihdoin äänikirjana tuolla palvelussa ja tietysti sen voi lukea ilmaiseksi! 30 päivää ilmaista käyttöä saat TÄSTÄ LINKISTÄ!

Ihan törkeen nerokas ja jännittävä juoni, joka tosiaan saa ihan eri elementtejä, kun sijoittuu Japaniin. Laitan tähän tuon kirjan takakansitekstin, jos vaikka innostut. Pistä ihmeessä Nextory itellesi käyttöön niin pääset kuuntelemaan tuon ilman mitään kustannuksia!

Yksinhuoltaja Yasukon arki särkyy, kun ahne ja väkivaltainen ex-mies ilmestyy hänen ovelleen. Vierailu päättyy sanaharkkaan, tappeluun – ja miehen kuolemaan. Murtunut Yasuko on soittamaisillaan poliisille, kun ovikello soi toistamiseen. Hiljainen ja huippuälykäs naapuri on kuullut kaiken ja tarjoaa Yasukolle apuaan. Poliisi ryhtyy selvittämään tapahtumia, mutta palaset eivät millään loksahda kohdalleen. Pääepäillyllä eli Yasukolla näyttää olevan täydellinen alibi, kiitos uskollisen naapurin.

Uskollinen naapuri on japanilaisen Keiho Higashinon läpimurtoteos. Se on palkittu useilla palkinnoilla niin Japanissa kuin muuallakin.

Suosittelen lämpimästi kirjaa. Ainakin alun perusteella tuo on todella koukuttava ja lähtee mielestäni tosi vauhdikkaasti käyntiin. Ei ihme, että kirja on voittanut monia palkintoja, kuten vuoden dekkaripalkinnon Japanissa.

10/10


Älä unohda Protskuja!

Proteiineista on hyviä diilejä Tukulla ja tietysti hyödynnä ihmeessä mun oma alekoodi: MIKA10, niin saat 10 pinnaa alennusta loppusummasta! Kova!! Klikkaa alla olevaa kuvaa, shoppaile ja käytä koodi kassalla!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.