This is Mika

14.06.2013 12:28 3min luku 29

Pikku hiljaa eteenpäin

Terve!

Kuten tossa joku jo veistelikin, Hesari  valloitettu. NYT-liitteessä siis pieni haastis minusta.

NYT-liite

Hehee, vai ihan kuningas? 😀 Pikkasen raflaavaa lausetta tonne nettisivuille laitettu…

Ei tosiaan mikään valtavan kokoinen ja syvääluotaava haastis, koska kyseessä NYT-liite, joka yleensä vai raapaisee pintaa jutuillaan. Käykää ostamassa lehti, niin hesarilla ihmetellään miksi irtomyynti kasvoi niin rajusti? 🙂 Kyllähän bodaus on aina sellainen laji, että kun sitä silloin harvoin esiintyy valtamediassa, se kiinnostaa. Meikä ainakin seurais innolla, jos jotkut Mr.Olympiat tulisi telkkarista joltain kanavalta. Ei vaan taida laji nauttia Suomessa järin suurta suosiota. Sikäli harmi, koska bodaus kyllä on erittäin yleisöystävällinen laji ja siellä lavalla esiintyvät supersankarilta näyttävät hahmot herättävät huomiota. Eikö aina kaikenlainen ”friikkiys” kiinnosta tavallista kansaa? Mennäänhän sitä sirkukseenkin ihmettelemään ja kauhistelemaan?

Nyyzziz NYT-liitteessä

Tänään pitäis kuvata Gymlog-jakso. Kahden maissa säädetään jotain settiä ja veikkaisin, että jakso tulee ulos sitten vasta huomenissa, sillä Mike lähtee suoraan Gymlogin kuvauksista jonnekin duunireissuun tiedä sitten minne. Pääasia on että saadaan jälleen jakso ulos ja paljon infoa treenaamisesta teille tiedonjanoisille bodymunkeille ja fitnessnunnille!

Toissapäiväisestä pyramidipunnerruksesta on ojentajat sekä rintalihakset yhä ihan tohjona. Enpä olisi uskonut, että tuollainen oman kehon painolla suoritettu pyrähdys aiheuttaisi noin kovaa tuhoa lihaksille?! Tulihan siinä jonkun laskujen mukaan yli 140 toistoa tehtyä suurin piirtein viiteen minuuttiin. En ole kyllä koskaan niin pitkään yhtäjaksoisesti punnertanut. Hyvää shokkihoitoa siis kuitenkin, eli suosittelen lämpimästi kotitreeneihin tuota hullua pyramidisettiä.

(¯`•.¸¸.•´¯`•._ .•´¯`•.¸¸.•´¯)

Paino 85kg aamulla täysin tyhjällä kropalla. Viime vuonna samaan aikaan samoissa rasvoissa paino oli 81 kiloa, eli 4 kiloa voisi kuvitella tulleen lisää lihasta tässä vuodessa? No ehkei sentään lihasta kaikki, mutta elopaino kyllä keikkuu korkeammalla kuin koskaan näissä läskiprosenteissa. Se olisikin kyllä ihan hyvä juttu jos meinaa edes haaveilla menevänsä jonnekin kansainvälisiin kisoihin tai edes nousta SM-kisalavoille kovemmalla paketilla. Siellä kuitenkin on kovia jätkiä -80 ja -90 kilon sarjoissa. Kisapaino viiem vuonna oli siellä 76 kilon hujakoilla. Jos seuraavan kerran kisapaino olisi 79,9 tai enemmän, voisi sanoa rehellisesti onnistuneensa tässä lihasmassan kehityksessä. Lyhyelle kaverille 4-6 kiloa puhdasta lihasmassaa on järjetön määrä. Riittää kun vertaa meikäläisen kisakuvia vuodelta 2006-2007 vuoteen 2012, jossa painoa oli saatu lisää viitisen kiloa.

Onhan tossa progressiota (click image):

Vuosien vertailu

Nyt vaan täytyy jaksaa tahkota treenejä ja toivoa, että paikat kestää. Vasen polvitaive jälleen viheltelee ja Bakerin kysta muistuttaa olemassaolostaan. HIeman hankaloittaa tota massan hankintaa jalkoihin, kun ei pysty lataamaan täysillä läpi noita jalkatreenejä. Kiukuttaa, kun joutuu soveltamaan treeneissä ja valitsemaan sellaisia liikkeitä (ei-niin-tehokkaat liikkeet), jotka ei satu niin paljon kuin toiset (usein tehokkaammat liikkeet). Nitkuttelen reiden ojennuksilla usein ja esiväsytän jalkoja, jotta ei joudu käyttämään niin isoja painoja, mutta se jälleen kerran ei ole niin tehokasta treenaamista kuin treenit, joissa voisi antaa kaikkensa isoilla romuilla. Mutta olen kuitenkin toiveikas ja välillä on ollut päiviä, kun jalka on ollut täysin oireeton ja olen päässyt treenaamaan kovempaa.

Tänään olisi vuorossa gymlogin kuvausten jälkeen jalkajumppaa. Katsotaan miten koipiloinen kestää. 😀

Toivotan kaikille oikein mukavaa viikonloppua.

PS. 

Muistakaahan osallistua bannerikilpailuun. Kisaan on jo tullut muutamia osallistumisia ja voin kertoa, että summat eivät jälleen kerran ole mitään tähtitieteellisiä. Kannattaa osallistua. 😀

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.