This is Mika

09.05.2013 04:13 1min luku 19

Tuoretta munaleipää ja kulttikamaa

Huomenta rakkaat blogilaiset!

Jälleen kerran yksi näistä kirkollisista Jeesus-pyhistä on osunut arkipävälle, joka tietysti tarkoittaa tuplaliksaa meille kaikille, jotka töihin asti jaksavat taivaltaa. Eväät on laitettu, pari munaleipää (ei ole huoltoaseman ”tuore” munasalaattileipä).

En haluaisi miekkailla parasiittien kanssa…

Lounaaksi tillilihaa ja mukana tietty leaderin protein 40 -juomia sekä swebar protskupatukoita. 😀

Tänään treenataan käsiä salilla. Olen tehnyt ekana liikkeenä vastaotepenkkiä ja se onkin mukavasti toiminut ojentajien kasvatusliikeenä. Paras sarja tähän mennessä on viime viikolta, jolloin tein vastaotteella ja jalat ilmassa 7x130kg. Yleensä teen vielä superina pushdownin. Mukaan dippejä ja muita hyväksi havaittuja ojentajaliikkeitä. Habat tehdään tällä kertaa ojentajien jälkeen. Tänään arm blasterilla räjäytetään habat mutkatangon avulla ja reilu 50 kilon malmeilla. Olen huomannut, että jos menen reilusti yli 60 kilon, liike menee liian epäpuhtaaksi eikä edes osu hauiksiin. Apuliikkeinä hauiskääntöä kässäreillä ja koneilla. Polte on tärkein elementti käsitreeneissä. Pumppi pitää tulla. 🙂

ripped

Katoin eilen klassikkokauhukomedian Army of Darknessin. Sam Raimin ohjaamaa hulvatonta leffaa tähdittää Bruce Campbell. Aivan loistava pätkä ja moottorisaha laulaa. Varsinkin leffan alku on totaalirepeilyä aiheuttavaa aitoa splätterikamaa. Suosittelen katsomaan ellet ole jo nähnyt tätä kulttiklassikkoa.

This is my boomstick!

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.