This is Mika

18.05.2015 18:53 5min luku 32

Nyyssiksen PWO -testi!

No niin!
Paljon on pyydelty eri pwo:sta testejä, joten pistin pitkästä aikaa testiin muutamat pre workoutit varsinkin, kun nyt sattuu vielä olemaan nämä tarjouksessa. Itse olen käyttänyt pitkään jo Creashockia ja oon kokenut, että se on erittäin tehokas boosteri kautta linjan boostereiden värikkäässä kirjossa. Otin siis Creashockin myös testiin mukaan lähinnä referenssiboosterina. Halusin ehdottomasti löytää jotain uutta ja tehokasta.
Katsotaan mitä testaus paljasti. BOOM!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huom! Tehonlisääjät toimivat hyvin yksilöllisesti, eli tämäkin testi on vain minun mielipiteeni ja perustuu pelkästään omiin kokemuksiini.
Ensimmäisenä testissä #Shatter SX-7 Muscletechiltä
shatter

Sisältö Per 2 mitallista
Beta-alaniini 1200 mg
Adenosiini 5’-trifosfaattidinatrium (Peak ATP®) 200 mg
Kofeiini 160 mg
Myristica fragrans (muskottipähkinänsiemenuute) 100 mg
Nelumbo nucifera (intianlootussiemenuute) 40 mg
Ocimum tenuiflorum (basilikauute) 20 mg
Aframomum melegueta (meleguettapippurin ydin) 20 mg

Makuna Icy Pink Lemonade joka nyt meni yhdellä kulauksella alas, mutta maku oli melkoisen iloinen yllätys. Hieman kirpeä ja karkkimainen. Ei siis mitään kuvottavaa jälkimakua vaan oikein makoisa maku, jota mielellään jäi muistelemaan. Jauhe sekoittui hyvin ja oli irtonaista.
30 minsan päästä oli treenit. Vierystaso nousi jonkin verran, mutta en kokenut mitään suuremmoista ylösnousemusta. Treenit sujui ihan hyvin enkä kokenut myöskään mitään crasheja.
Tasaisen hyvä tuote, jota voisi käyttää pidempäänkin. Tosin mitään mullistavaa en kokenut.
2/5
Toinen PWO testissä oli Animus BMR:ltä
animus

Sisältö Florida Orange/Tangy Peach/Wild Berry Per annos (28.5 g = 3 mitallista) % RDA:sta (Päivittäisen saannin vertailuarvo)
Kalsiumfosfaatti 111 mg 14%
Magnesiumsitraatti 74 mg 20 %
C-vitamiini 45 mg 56 %
Kaliumfosfaatti 37 mg 2 %
Natriumfosfaatti 18.5 mg
B3-vitamiini (niasiiniamidi) 15 mg 94 %
B6-vitamiini 7.5 mg 536 %
B9-vitamiini 75 mcg 38 %
B12-vitamiini  37 mcg 1 480%
Power & Pump Proprietary Blend
L-Glysiini (4 g), Beeta-alaniini (3 g), Kreatiinimonohydraatti (3 g), AAKG (arginiini-alfaketoglutaraatti) (1.5 g), L-Arginiini (1.5 g), Trikreatiinimalaatti (74  mg), L-sitrulliinimalaatti (1.5 g), Tauriini (74 mg)
Proprietary Glucose Polymer Blend
Maltodekstriini (4 g), dekstroosi (4 g)
Proprietary Amino Acid Blend
L-Leusiini (740 mg), L-Glutamiini (740 mg), L-Valiini (370 mg), L-Isoleusiini (370 mg), L-Fenyylialaniini (185 mg), L-Lysiini (185 mg), L-Treoniini (185 mg), L-Histidiini (74 mg), DL-Metioniini (74 mg)
Energy Boost & Focus Blend
L-Tyrosiini (1.5 g), Koliinibitartraatti (370 mg), kofeiini (222 mg), Asetyyli-L-karnitiini (150 mg), DL Fenyylialaniini (74 mg), Panax ginseng -juuri (standardisoitu 8 % ginsenoideja) (37 mg), Ruusujuuriuute (standardisoitu 3% rosaviinejä) (37 mg), Schisandra chinensis -uute (standardisoitu 10 % schizandriinia) (37 mg)
Muut ainesosat
Aromi, väri (punajuurijauhe) (ainoastaan Tangy Peach -maku), väri (punajuurijauhe, antosyaani) (ainoastaan Wild Berry -maku), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K)

Purkki auki ja ensimmäisenä iski aika jännittävä haju. Ei siis mikään hyvä sellainen. Ehkä hajun aihetti jokin säilöntäainekaasu? Makuna Florida Orange. Ensimmäisenä maistuu maltodekstriini. Melkoisen imelä maku ja jää elämään pitkään suussa. En tykkää. Jauhe puuterimaista ja sekoittaminen jokseenkin haastavaa.
Jälleen pari varttia nauttimisesta ja olin salilla. Tunsin jo matkalla jännää kutinaa iholla. Uskoisin Beta-Alaniinin olevan syypäänä pieneen kihelmöintiin ja tuoteselosteesta näkikin, että tuota aminohappoa Animus sisältääkin melkoisen paljon. Fokus kasvoi salilla selkeesti ja kihlemöinti jatkui melkeinpä häiritsevästi.
Verenkierto tuntui voimistuvan lihaksissa ja pumppi oli hyvä. Tunsin kuitenkin selkeän tehojen laskun treenin loppupuolella, mistä en suoranaisesti pitänyt. Ehkä sellainen loiva lasku olisi ollut miellyttävämpi.
Ylipäätään melkoisen tehokas tuote. Jos maku ei ole pääasia niin tätä sitten vaan kohti ääntä. Itselläni pisteitä pudotti kuitenkin liian nopea nousu ja lasku tehoissa sekä melkoisen jännä jälkimaku suussa.
3,5/5
Kolmas testissä oli Olimpin Massacra Episode 3
massacra
massacra-3_nutrifacts
Makuna Bloody Red Orange. Tuoksuukin siltä. Erittäin kirpeä, mutta ihan ookoo. Jauhe heiman rakeinen, mutta sekoittuu kyllä, kun veivaa lusikkaa lasissa.
Ja taas ajoissa tehonlisääjää huiviin, noin 30 minsaa ennen kuin iskeydyin salille. Hiki iski autossa. Uskoisin, että termogeenisesti vaikuttavat cayennepippuri- sekä mustapippuriuutteet olivat syynä lämmön nousussa tai sitten mulla on vaan ikäni puolesta vaihdevuosien tuomat kuumat aallot? 😀
Salilla hyvä fokus. Treenit potki, mutta aavistuksen kiersi mahassa. Mulla tosin on nykyään tosi herkkä masu kaikelle mausteille. Pumppi hyvä, eikä ihan niin älytön putoaminen vaikka tehonlaskun silti tunsin. Ihan mainio PWO jälleen, mutta ihan sitä verilöylyä ei tullut mitä tuote lupaa. 😀
3/5
Vikana tulee paljon käyttämäni Creashock
creashock

Sisältö Per 1 annos (19 g)
Kreatiini 2900 mg
Beeta-alaniini 1500 mg
D-Asparagiinihappo 1500 mg
L-Sitrulliini 1400 mg
L-Leusiini 1300 mg
L-Tauriini 1000 mg
L-Glutamiini 990 mg
Isomaltuloosi 756 mg
Agmatiinisulfaatti 500 mg
L-Tyrosiini 490 mg
Kofeiini 300 mg
L-Arginiini 175 mg
L-Sitrulliinimalaatti 100 mg
L-Isoleusiini 100 mg
L-Valiini 100 mg
L-Karnitiini 50 mg
Betaiini 50 mg
B3-Vitamiini 33 mg (206,3%*)
L-Arginiini AKG 25 mg
Koliini 20 mg
N-asetyyli-L-glutamiini 10 mg
N-asetyyli-L-tyrosiini 10 mg
D-Riboosi 10 mg
Teobromiini 2 mg
* – Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Otin vaihtelun vuoksi ekaa kertaa mauksi Lemonin, joka osoittautui oikein hyvän makuiseksi. Orange on se feivöritti, mutta Lemon tulee mainiona kakkosena. Jauhe on aavistuksen kellertävää, hienojakoista ja sekoittuu taivaallisen helposti.
Creashock oli kursailemattoman tehokas. 30 minsaa ja tunsin fokuksen kasvavan. Ei suoranaisesti iskenyt hiki, mutta lämmöntunne oli läsnä ja mielikin metkasti piristyi. Oliko sitten L-Tyrosiinilla vaikutusta tähän tai kofeiinilla vaiko molemilla? Mene ja tiedä, mutta treenit potkivat menemään ja kuin vaivihkaa fokus vain terävöityi.
Olinko sitten jäävi ja subjektiivinen, koska olen tästä tuotteesta jo aikasemminkin pitänyt? Yritin kuitenkin olla mahdollisimman objektiivinen ja fiilistellä niin paljon jokaista tuotetta kuin vain kykenin. Siltikin tuntui, että Creashock vei kuin pässiä narussa.
Huipputuote kaikenkaikkiaan. Ei putoamisia kesken treenien. Ei yllättäviä nousuja nauttimisen jälkeen. Selkeesti vain hyvät tehot ja kova pumppi. Kursailematon. Kuin kirsikkana kakun päällä, tuotteeseen on lisätty Koliinia, jolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia esim maksaan, lihaksiin sekä kudoksiin.
5/5
Tsekkaa tukulta PWO:t!! Ne ovat juuri nyt tarjouksessa! Ei muuta ku pistä banskun banaani laulamaan. Kovia treenejä kaikille!
pwotdeal

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.