This is Mika

19.10.2016 21:49 2min luku 23

Etureisille volyymiä - Jalkajumppavinkkiä (video)

Moro!

Tänään oli etureisijumpat. Pistettiin jalat taas koville ja nimenomaan vain jalat. En ole osallistumassa maratooniin enkä halua, että kroppa keuhkoja myöten on tuhottu treenien jälkeen. Haluan, että juuri kohdelihas rasittuu ja suoranaisesti saadaan ne tehtävät lihakset pommitettua pillun päreiksi.

14787726_10208915681983741_830071820_o

Jalat pitää jumpata aina sillä asenteella, ettei eloonjääneitä jätetä. Sitä ei tarvitse ryskätä vaarallisen isoilla painoilla kyykäten välilevyn tyrä rytkyen ass to grass. Tämä on ikään kuin harrastaisi tanssia paholaisen kanssa, odotellen koska joku paikka paskotaan. Loukkaantumisen jälkeen voidaan unohtaa kaikki tavoitteellinen treenaaminen. Jättipainot eivät ole tie isoihin lihakseen, se on tie vammoihin ja uran keskeytymiseen.

Itse oivalsin muutamia vuosia takaperin koko jalkatreenaamisen syvimmän tarkoituksen. En sitä ole avannut täysin kaikille, mutta se päivä tulee vielä. Sitten voi jokainen halutessaan tuon omalta osaltaan oivaltaa. Toistaiseksi heittelen näitä niksinurkkia teille rakkaat jumppaveljet ja -siskot. Voitte testailla näitä tempauksia ja pyrkiä hakemaan omia äärirajojanne treenaamisessa.

Tän päivän koko jumppa painettiin noin 40 minuuttiin läpi ja se sisälsi yksinkertaisesti vain 2 liikettä. Näissä ei kuitenkaan menty mukavuusalueella vaan alusta lähtien vauhti oli kova, jalat saivat haluttua osumaa ja lihas väsyi. Mikään muu paikka ei kuollut matkan varrella, vain etureidet lauloi ja vinkui. Keuhkot jaksoi loppuun asti vaikka vikan setin jälkeen vähän puhalleltiinkin.

Ajatellaan näin, että ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Ihmiskeho on ikään kuin ketju, kehon osat, raajat, eri lihasryhmät liittyvät toisiinsa ja kukin toistaan lähellä oleva tukee ja auttaa liikkumisessa ja tekemisessä. Kun lisäämme vastusta ketjuun sen vahvin osa kyllä kestää, mutta heikoin katkeaa, näin ollen rasitusta ei tulisi olla siellä heikolla alueella, jos treenimme kohdistuu aivan toisaalle.

Itse treenaan puhtaasti kehonrakennustyylillä. En hae voimaa, koska se ei ole enää elämässä tärkeää eikä se lajin kannalta jossa kilpailen, ole millään muotoa olennaista. Voimaa kuitenkin syntyy ja siinä pitääkin olla tarkkana, että kun voimaa tulee, treenaamista pitää hankaloittaa, jottei voiman lisääntymisen vuoksi painot kasva liian isoiksi ja jälleen loukkaantumisriskit kasvaisi.

Tässä tuo prässivideo selustuksen kera!

Nyt on muuten loistavia tarjouksia aminohapoista. Käy tsiigaamassa klikkaamalla kuvaa.

1600_amino_okt16_ftuk

Esim Star Nutritionin BCAA 4:1:1 on -40 pinnaa alennuksessa ja se on hemmetin hyvä tuote. Itse nautin ruokailun yhteydessä aina aminohappoja, kuten juuri BCAA:ta. Suurin hyöty mitä olen huomannut, on palautumisen tehostuminen. Kovien treenien runtelemat lihakset palautuvat huomattavasti tehokkaammin nauttiessani aminohappoja aterioiden yhteydessä sekä tottakai treenin ympärillä.

Star Nutritionin BCAA 4:1:1

  • Instantisoitu – äärimmäisen hyvin liukeneva
  • Ekstrakorkea L-leusiinipitoisuus
  • 6 g BCAA:ta per annos
  • Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista
  • Täysin vapaa sokerista ja hiilihydraateista
  • 90% tiivistettyä BCAA:ta!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.