This is Mika

15.03.2012 04:40 2min luku 43

Ongelmia olkapään kanssa

Terve!

Maaliskuu puolivälissä. Kevät tuntuu jo selvästi puskevan, kun noita aurinkoisia päiviä on ollut kivasti ja lumikasat sulaa kovaa vauhtia. Huhtikuussa 14. päivä on kisat Turun konserttitalolla. Samassa paikassa itse pokkasin ekan kultani vuonna 2003. Niin ja kullalla en tarkoita tyttöystävää. 😀 Tonhan olis voinu lukea että pokasin ekan kultani. 😉 Lol!

Syksyn kisat ovat kuukautta aikasemmassa kuin yleensä, joten se tarkoittaa, että ne jotka nyt kisaavat keväällä SEKÄ syksyllä eivät kauheasti ehdi huilia välillä. Monilla siis alkaakin varmasti kisadieetit siinä huhtikuun aikana. Meikäläisenkin on niihin aikoihin pikkuhiljaa päätettävä meinaanko lähteä rääkkiin mukaan.

Pari pientä muttaa on kuitenkin matkassa, jotka voivat estää koko kisailut tältä vuodelta, nimittäin aika ja olkapää. Meikällä on ilmennyt aivan uusi vamma oikeaan olkapäähän. Rasitusluontoinen vamma on tuntunut jo pitkään etuolkapäässä terävänä, pistävänä kipuna, joka on kuitenkin lähtenyt lämmittelyillä hetkellisesti pois, joten. Punnerrusliikkeet ja käden nostaminen yli vaakatason aiheuttaa ihan käsittämätöntä kipuilua. Olen yrittänyt olla huomioimatta kipua ja olettanut sen menevän itsestään pois, mutta nyt on tämän viikon kipu vain selvästi lisääntynyt vaikken ole mitään isompaa olkapäälle tehnyt. Jos tuo vamma ei tokene se tulee aivan varmasti haittaamaan ellei estämään kovat treenit ja silloin kisailut jäävät haaveiksi.

Ajan kanssa on myös ongelmia. Olen huomannut, etten yksinkertaisesti pysty panostamaan omiin treeneihin täysillä, kun teen niin paljon töitä. Kunto ei mene millään eteenpäin kiire kantapäissä. Nyt olenkin tarkoituksella säästellyt itseäni ja nostanut kaloreita hieman. Syönyt hiilaria enemmän ja vähentänyt kaiken aerobisen minimiin. Jos pääsen aloittamaan itse dieetin, on sen oltava eräänlainen shokkistartti kropalle, kun aerobiset ja tiukka treenaaminen aloitetaan. Jos offilla väännetään paljon aerobista, miten voidaan enää itse dieetillä lisätä aerobisen määrää loppua kohden, kun vuorokaudessa ei ole 24 tuntia enempää aikaa? Kroppa ei myöskään toimi halutulla tavalla, kun se on tottunut aerobiseen. Dieetti vaatii kuitenkin ison panostuksen omiin treeneihin ja sitä ei näillä näkymin pysty näköjään toteuttamaan. Nämä ovat osittain valintakysymyksiä ja osittain pakon sanelemia faktoja. Katsotaan siis huhti-toukokuussa mitä tapahtuu. Kaikeni kuitenkin yritän, että sinne lauteille noustaisiin. Tosin paskassa kunnossa mua ei siellä nähdä, joten jos kunto ei miellytä omaa silmää, ei posehousujakaan päälle pueta.

Kommentit (43)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.