This is Mika

27.04.2014 09:55 3min luku 38

Mika Nyyssölä's RAW&UNCUT IV - TRICEPS

Hellou hellou!
Piiiitkästä aikaa ollaan Suomen Juhon kanssa käväisty kamera messissä kuvailemassa uutta materiaalia RAW&UNCUT -sarjaan. Myrin Kuntokeskus jälleen toimi kuvauslokaationa ja saimme salin loistavilla laitteilla jälleen tehtyä hyvät treenit. Kiitos Myyrin Kuntokeskus ja Saku!!
Ysltä Juho jo lompsi salin pihalle ja käsi vakaana, kuten aina, vaikka yöunet olivatkin jääneet lyhyehköiksi, kuvasi koko tunnin treenit yhtään taukoilematta tai katkomatta filminauhaa. Pidäppäs huviksesi kättä ojennettuna tunnin ajan, se on muuten puuduttavaa hommaa!
Mutta joo, saatiin kasaan uusi jakso ja tällä kertaa teemme rennon leppoisasti ojentajia. Tarkoitus oli lähinnä avata oikkaritreenejä, jos nämä esim olisivat omana päivänään. Itse saatan spesifioida ojentajia joskus erikseen ja tehdä todellakin yhden ylimääräisen ojentajatreenin, silloin se olisi juuri tällainen.
Useimmiten ojentajien kanssa tulee tehtyä myös hauikset, mutta jätimme tietoisesti habat pois, koska jakso olisi muuten venynyt liian pitkäksi. Nyt saatiin huolellisemmin selitettyä noita liikkeitä ja pohdittua muuta paskaa, kuten aina. Turhan jauhaminen on opittu jalo taito, josta itse olen ylpeä. Ojentajatreeni on yksi mun lempparitreeneistä ja tykkään väsyttää niitä monenmoisilla tavoilla. Ainoa miinus on, etten pysty ranskalaista punnerrusta enää tekemään, koska se liike jostain syystä venyttää väärällä tavalla oikkareita ja olen saanut pahoja vammoja liikkestä. Jätin sen siis pois turvallisuussyistä vaikka liike oli yksi mun lemppari.
Mutta ojentajat eivät yhtä liikettä kaipaa, sitä voi varioida kymmeniä eri tapoja rasittää niitä ja saada ne kasvamaan ”siwan” kasseiksi.
Tässä meikäläinen taistelee maitohappoja vastaan dippikoneessa:
raw&uncut IV pic
Videossa tulee aminittua silkkaminohapot ja tämä ternimaitovalmiste Bio-Gro.
silkkiaminohappoja
BPI:n Blox sisältää silkkiaminohappoja (SAA = Silk Amino Acids), joka on aivan hiljattain havaittu innovatiivinen aminohapposekvenssi. SAA koostuu 18 aminohaposta, joista viidellä tutkijat ovat tähän mennessä ehtineet todeta olevan anabolisia vaikutuksia lihaksistoon. Blox sisältää täydellisessä suhteessa näitä viittä silkkiaminohappoa, jotta lihaksesi saavat tuotteesta parhaan mahdollisen vasteen!
SAA antaa seuraavia tuloksia:

  • Lihasmassan kasvu.
  • Parempi kestävyys.
  • Nopeampi palautuminen.
  • Nousu testosteronitasossa.

Annostus: Yksi mitallinen sekoitetaan n. 200-300 ml jääkylmää vettä joko ennen treeniä, treenin aikana tai treenin jälkeen. Lepopäivinä otetaan yksi annos aamulla tyhjään vatsaan.
Bio-gro
iSatorin Bio-Gro on innovatiivinen ternimaitovalmiste lihasvoiman kehittämiseen ja parempaan palautumiseen.

  • Maksimoi proteiinisynteesin ja kiihdyttää lihaskasvua
  • Täysin uudenlainen lisäravinne markkinoilla
  • Vaikuttaa bioaktiivisten peptidien kautta

iSatorin Bio-Gro koostuu ternimaidosta saaduista bioaktiivisista peptideistä, ja se optimoi proteiinisynteesin kropassa. Neutraalinmakuinen ja hyvin liukeneva Bio-Gro voidaan sekoittaa niin nesteeseen kuin ruoan sekaan.
Maksimoi kehittymisesi Bio-Gron avulla!
Annostus:
Paino -91 kg: Ota 1 mitallinen (1,5 g) 2 kertaa päivässä.
Paino +91 kg: Ota 2 mitallista (3 g) 2 kertaa päivässä.

***

Itselläni tuntuu noi toimivan ja olen huomannut salilla kovemman pumpin, lihasmassan kasvun ja selkeän kiristymisen. Se onko se pelkästään noiden avulla tullut on tietysti täysin mahdotonta sanoa. Hintaahan noilla on, mutta tässä vaiheessa, kun pitää kaikki mahdollinen lisähyöty saada lisäravinteista irti niin kokeiltavahan noita on.
Tässä siis RAW&UNCUT IV – TRICEPS, olkaa hyvät:

Kommentit (38)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.