This is Mika

14.09.2015 15:26 2min luku 11

Nyt tarvitaan jotain mahtavaa!

Moikka!

Kyllä, otsikkoon liittyen. Dieetti vetää viimeistä viikkoaan, paukut imetty melkein tyhjiin ja meikä taistelee repiäkseni kuntoa vielä vain kovemmaksi. Mutta koska kaikki tämä on niin rankkaa ja mehut on veke, on pakko saada tähän kohtaan jotain awesomia, MAHTAVUUTTA siis!!

Olen muutamaan otteeseen kiitellyt teitä lukijat, kuinka ootte mua tsempannut, kannustanut viemään tän projektin loppuun asti. Todella moni on seurannut tätä ROAD TO ACE/NFE 2015 -keissiä ihan alusta alkaen ja elänyt mukana niin hyvässä kuin pahassa. Nyt pitää siis antaa jotain takaisinkin, eikö niin? 🙂

Niinpä Nyyssis sai neuvoteltua teille rakkaat ystävät extra-spesiaalin erikoisdiilin mistäpä muusta kuin maukkaista GOODLIFE -patukoista!! Nyt siis Goodlifet PUOLEEN HINTAAN!! Eksklusiivisesti vain ja ainoastaan täältä blogista!! BOOM!!

Klikkaa kuvaa ja pääset Nyyssiksen erikoistarjoukseen käsiksi!

700x240_2_mika_goodlife_50off_juli15

Rehellin Tomin kanssa viime viikolla kuvailtiin siistit treeni- ja kokkausvideot. Tomi nappasi myös fotoakin salilta, kun posettelin siellä. Tässä yksi aivan sika mahtava otos Tomilta!! Vielä kerran iso kiitos Tomille.

BOoOMM. Blasting those poses!!

rehell kuva myyri pieni

Jatketaan matkaa ja tosiaan, hyödyntäkää nyt tuo sikahyvä goodlife -patukkatarjous, jonka järkkäsin teille. Diili on voimassa tämän viikon sunnuntai-iltaan klo 23:59 asti. Nää menee hyllyistä tosi nopeaan, eli älä mieti vaan tilaa! 🙂 Nyyssis kuittaa! DYYDFIST!!

 

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.