This is Mika

29.04.2015 20:57 2min luku 11

Paitaa kaupan päälle!

Ja se on moro!
Onpas nyt ollut mageita diilejä. Goodlife -patukat puoleen hintaa kelpasi aika monelle. Ovat nuo patukat vaan niin herkullisia, että laatikoittain niitä pitääki tilata. Sain hauskan lisädiilin tietooni. Nyt olis paitaa saatavilla minkä tahansa ostoksen yhteydessä.
Fitnesstukun siistin näköiset T-paidat ovat laadukasta materiaalia ja logot ovat hienosti sijoitettu paidan yläosaan. Paitaa siis kaupan päälle, oli tilaus kuinka pieni tahansa! Tämä diili on jälleen salamadiili, joten tämä on voimassa enää huomiseen (to) klo 11:00 saakka.
Bannerin kautta tukun sivuille vaan ja lisää paita tilaukseesi kassalla.
treenipaita kaupan päälle
On muuten ollut uskomattoman sitkeä tää flunssa. Tää alkoi Kultsan kisojen jälkeen sunnuntaina ja on yhä keuhkoissa. Yskittää ja treenit ovat olleet aivan totaalisen tehottomia. En ole kyllä edes yrittänyt vetää jumppia täysillä, ei edes pystyisi vaikka haluisin. On vissiin ollut tällaista sitkeää laatua olevaa flunssaa liikenteessä enemmänkin?
Dieetillä ja varsinkin lähempänä kisoja kaikki mahdollinen sairastelu voi kyllä suistaa suunnitelmat päälaelleen. Itselläni itseasiassa kaatui yksi kisadieetti muutamaan huonosti sijoittuneeseen poskiontelon tulehdukseen. 2005 piti syksyllä mennä Shanghaihin MM -kisoihin ja olin jo ollut pitkään dieetillä, mutta niin vaan homma jäi kesken, kun aikaa valui hukkaan sairastellessa.
Dieetin kesken jättäminen oli kova paikka. Muistan kun soitin ensin Akille ja todettiin, että aika ei vaan riitä dieetille. Sen jälkeen piti vielä soittaa KP:lle ja todeta, että näin kävi. Ne olivat raskaita puheluita. Sen jälkeen oli pakko tehdä heti uudet sotasuunnitelmat ja asettaa tulevat kisatavoitteet. Ja niinhän sitä seuraavana vuonna taas kisattiin Helsinki GP:ssä.
Vuonna 2006 massiivinen Kim Kold ja minä. Kim painoi puntarilla 139kg ja meikä vaivaset 71,7kg.
Kim ja Mika kilpailijakokouksessa.blogikoko

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.